Іршавські дороги потребують ремонту

6
0

Стан автодоріг - краю болюча тема не тільки для водіїв, а й для чиновників, які нічого з ним не можуть зробити.

Тільки до траси Київ-Чоп практично претензій немає, а от до всіх інших їх хоч відбавляй. Причому, чим нижче рівень підпорядкування, тим гірше – у облавтодору дорога ще так-сяк, а там, де керує райавтодор - хоч і не їзди взагалі. 

 

Автівки, що маневрують між ямами та вибоїнами в Іршаві, не новина. Щорічно тут роблять ямкові ремонти, але після танення снігу, здається тане і дорожнє покриття. Автомобілістів мало цікавить, у чиєму підпорядкуванні шляхи у місті, і всі звинувачення звучать на адресу місцевих чиновників, але насправді міська влада не опікується центральною дорогою Іршави, зокрема, вулицею Гагаріна, де зараз ям хоч відбавляй.

 

Частину центральної дороги у місті нещодавно вчергове залатали, але чи надовго це покращить ситуацію – питання риторичне. А от щодо бічних вулиць міста, то там і пройти важко, не те що проїхати. На таких шляхах не розженешся, і тут точно не потрібно встановлювати лежачих поліцейських, можливо, так і задумано для зменшення кількості аварій на провінційних дорогах.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також