Іршавські дитсадки активно готуються до зими (ФОТО)

13
0

Комунальники утеплють практично всі дитсадки міста.

На черзі дитячий дошкільний навчальний заклад №3. У понеділок, 14 вересня, тут розпочалися найочікуваніші роботи – утеплення фасаду будівлі. Протягом тижня підрядникам вдалося утеплити одну стіну майже повністю.

У роботі використовують теплоізоляційні мінеральні плити, що забезпечить утримання тепла всередині будівлі. Відновлюють і всі відкоси навколо вікон та вхідних дверей, де також були чималі втрати тепла.

За словами керівника дошкільного закладу Світлани Петровці, за згодою батьків навчально-виховний процес не призупиняли. Заради безпеки дітей зі сторони, де тривають роботи, вхід-вихід перекритий. Звісно є певні незручності, але, як колектив так і батьки іршавських малят готові миритися з ними, адже результатом усього процесу стане покращення умов та безпека дітлахів у садочку.

Робота з утеплення фасаду будівлі у цьому закладі це останній крок у цілісній системі з енергозбереження, які Іршавська міська рада втілює протягом п’яти років. Як відомо, у ДНЗ повністю замінено вікна і двері на нові металопластикові, а також проведено капітальний ремонт системи опалення.

Усе разом принесе комфорт для діток, а також зменшить витрати на енергоносії.

Нагадаємо, що розпочатий проект виконується при підтримці програми ПРООН/ЄС, яка надає грант в розмірі 10,0 тис дол.США. та співфінансуванні Іршавської міської ради.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також