Іршавські комунальники почали очищати береги Іршавки (ФОТО)

20
0

Подібна робота особливо актуальна зараз, оскільки поки надворі зима, але погода сприяє даним роботам, а з настанням весни рівень води у річках суттєво піднімається.

Разом із талими водами весна приносить ще й купу найрізноманітнішого сміття, яке плутається у чагарниках та повалених гілках дерев. Окрім неприємного вигляду – це ще й шкідливий вплив на навколишнє середовище.

Варто наголосити, що після очистки від зарослів добре проглядаються пляшки, поліетиленові пакети та всякий мотлох, який накидали сюди окремі «добродії». Тому звертаємося до всіх, хто з якихось причин надумає знову зробити над річкою смітник, - із настанням весняних днів ваші діти, знайомі, рідні захочуть прогулятися по набережній, а влітку - купатися в Іршавці, - тому не знищуйте природу, не псуйте навколишній світ. Якщо ви не думаєте про себе, то подумайте про своїх дітей!

До речі, слід також відмітити, що торік навесні роботу по очищенню берегів Іршавки ініціювала та провела громадська організація «Рибалки Іршавщини». Вона була створена з ініціативи рибалок-містян, котрі перед тим як іти на риболовлю взялися наводити лад над річкою. Її члени, Олександр Багунов, сьогодні учасник антитерористичної операції та покійний нині Іван Лелітко були одними із найактивніших. Окрім роботи над очищенням берегів рік, придорожніх та лісосмуг як у місті так і в районі, вони вели, так-би мовити, активну профілактичну роботу. Зокрема, часто організовували чергування у місті та заміських територіях, ловили браконьєрів і осіб, які засмічували навколишнє середовище.

Іршавська міська рада

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також