Іршавські комунальники взялися за ремонт внутрішньоквартальних проїздів (ФОТО)

12
0

На цьому тижні бригада СПМК-23 продовжила працювати у дворі багатоквартирних будинків № 54-56 по вулиці Шевченка. Тут також облаштовують асфальтним покриттям дорогу від центральної проїжджої частини до під’їздів.

Тутешні мешканці схвалюють таку роботу, позаяк наголошують, що живуть тут з часу здачі будинку в експлуатацію, - а це 35 років. Тоді, у далекому 1980 році двір був заасфальтованим і поточного ремонту не бачив жодного разу, а час та погодні умови зробили своє, інформує сайт Іршавської міськради.

Потребу у проведенні ремонту відчували молоді мами із дитячими візочками, старожили, а також водії автівок. Роботи лишилося буквально на один день, кажуть дорожники. Таким чином протягом трьох тижнів у Іршаві остаточно відновлено три дороги – по вул. Першотравненвій, Шкільній та Шевченка. Крім того, триває робота по виконанню проекту «Капітальний ремонт дороги по вулиці Залізничній” та поточний ремонт по вулиці Набережній (біля колишньої котельні), де ведеться підготовка дорожнього полотна до проведення асфальтування.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також