Іршавські посадовці задешево дали в оренду 44 га землі

12
3

Іршавським районним судом задоволено позов про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки водного фонду площею понад 44 га, нормативно – грошовою оцінкою близько 300 тис. грн.

Як встановлено перевіркою, спірну земельну ділянку було передано в оренду фізичній особі для риборозведення розпорядженням голови Іршавської РДА ще у 2007 році. Однак, відповідний договір оренди на цю земельну ділянку укладено неправомочною стороною – Великораковецькою сільською радою, а не Іршавською РДА.

Водночас, як вбачається із зібраних матеріалів, плата за користування землями водного фонду, (що здійснювалась на підставі вищевказаного договору оренди та який судом визнано недійсним), є необґрунтовано низькою і у цій частині міжрайонною прокуратурою перевірка ще триває.  

У зв'язку з такими порушеннями законодавства, прокуратурою Великораковецькому сільському голові внесено подання, за наслідками розгляду якого інженера-землевпорядника органу місцевого самоврядування вже притягнуто до відповідальності, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі

Й
Йовжій

І ніхто не ставить питання, а деж був Держкомзем району, області, це і є святий обовязок чиновників на кшалт Цогли, ТОКАРЯ, перевірка за ефективним використанням земель району та області, а як Токарь пришляк із Житомира буде оберігати Закарпатську землю, коли ним продано Хусщину , Міжгірщину та інші землі в області, а районні чиновники Цогла (дочка в Токаря в замахЇ, Липей (кровний зять Токаря та інші родичі)всяко йому допомогають, трошки виділяють і працівникам правоохоронних органів, щоб мовчали. В Тячеві нема де вівчарям випасати овець, треба їхати до Токаря заключити договора оренди на полонини кожному вівчарю бо земелька у підпорядкуванні Держкомзему області (рахуй Токаря) Немеш бідолага нічим не може допомогти вівчарям бо і він залежний від Токаря. Прокурор області обіцяв допомогу, а віз і нині там. Дай Боже здоровя Токарю, бо іначе Закарпаття буде з землею.

П
пакйо

Меренич Мирославу із загального спостереження прокуратури області НА ІРШАВУ. Місто обурене хамовитими посадовцями типу цієї пані. Це не начальниця, це БИДЛО. На Родіну! Хай ТАМ газдує та сипле погрозами підприємців, туй нічого таков єрундов ся займати.Най їй там земляки щастя здоровля бажають

ВЯ
Візитка Яроша

То они скоти для бюджету задешево здали, а на карман узяли. Ми усьо знаєме!

Читайте також