Іршавські туристи відзначили своє професійне свято (ФОТО)

4
0

Ініціатором та організатором став колектив та вихованці Іршавської районної станції юних туристів на чолі з Іваном Терпаєм.

У вітальному слові Іван Іванович висловив подяку Іршавському міському голові за постійну  підтримку та допомогу і в організації  цього свята зокрема.

У свою чергу мер привітав усіх присутніх та нагородив грамотами керівників туристсько-краєзнавчих  гуртків Василину Меренич та Вікторію Бровді.

Звісно, розпочалися заходи із виконання Державного Гімну, підняття прапора та хвилини мовчання на знак пам’яті про загиблих українців у подіях 2013-2015 років.

Методисти та учні Райсютур поклали квіти і запалені свічки до пам’ятного знаку «Борцям за волю і Незалежність України…». Вінок та свічки поклали і біля підніжжя пам’ятника  засновникам міста – сім’ї Ілошваїв.

Після офіційної частини розпочалося найцікавіше. Професіонали та любителі взяли участь у  різноманітних конкурсах, туристичних змаганнях, майстер-класах по техніці туризму. Серед змагань були – в’язка вузлів, укладання рюкзака, розкладання палаток, фігурне катання на велосипедах.

Хорошого настрою присутнім додала чудова осіння погода та  виступи талановитої молоді Іршавського району. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також