Іршавські учасники АТО можуть отримати спеціальні пільги (ФОТО)

8
1

Про це йшлося на черговому засіданні іршавського виконкому.

На сьогоднішній день таких  осіб із міста Іршава є четверо.

На засіданні йшлося про те, щоб зменшити, або й зовсім зняти із даних громадян оплату за водопостачання та водовідведення, для жителів багатоповерхівок - квартплату, а також безкоштовне відвідування міських ДНЗ для дітей та позачергове виділення земельних ділянок. Цю пропозицію підтримали одноголосно. Тому найближчим часом у міськраді планують опрацювати ці питання, оформити згідно чинного законодавства та знайти можливість покрити коштами міського бюджету витрати, які нестимуть КП «Тепло-Місто» та ІКПВ. На наступне зібрання членів виконавчого комітету та засідання сесії дане питання винесуть опрацьоване у повному обсязі.

Також на розгляд членів виконкому винесли доволі складне питання про перегляд тарифів за послуги по водопостачанню та водовідведенню на території міста Іршава. Із інформацією виступив начальник підприємства Віктор Гелетей. Він коротко поінформував присутніх про фінансово-економічний стан підприємства на сьогоднішній день, навів існуючі тарифи на водопостачання і водовідведення у місті та області  і ознайомив із висновком Державної інспекції з контролю за цінами. Віктор Васильович наголосив на необхідності якнайшвидше прийняти рішення з даного питання, оскільки з часу прийняття нових тарифів вони реально можуть бути введені в дію лише через два місяці, а за цей час борги за електроенергію можуть сягнути критичного рівня, що може призвести до повного відключення ІКПВ від електроенергії.

Міський голова наголосив, що такі рішення без детального вивчення не приймаються. У найближчі дні  депутатам та членам виконкому необхідно ознайомитися  і  вивчити всі матеріали з даного питання,а доти не приймати жодних рішень. Цю думку підтримали присутні.

Серед інших на виконкомі розглянули  та прийняли рішення стосовно  присвоєння поштових адрес, продовження терміну дії дозволів тощо.

Іршавська міська рада

Коментарі

ВБ
вояка б\у

типирь напишіт які пільги отримае житель села, де нема водопровода, проїхати безплатно на марщрутці можна із скандалом, черги на квартиру нема, всі пільги на бумазі, дали де пільги і достойна пенсія афганцям, чорнобильцям?

Читайте також