Іршавських воїнів АТО також вітали із Днем Захисника України (ФОТО)

10
1

У зал Іршавського районного будинку культури на урочисте зібрання прийшли і сивочолі ветерани ІІ світової війни, і воїни-інтернаціоналісти, які брали участь у бойових діях на території інших держав, і учасники антитерористичної операції на Сході України.

Багато людей, багато різних думок, але на всіх одна доля – безжальні і жорстокі бої, кров, смерть і страх, та на всіх одна ціль – вільна, незалежна держава і мирне небо над головами своїх дітей та онуків.

Розпочався захід із виконанням гімну духовим оркестром Іршавської дитячої школи мистецтв.

Кращі учні Іршавської гімназії поклали квіти та лампадки до пам’ятного знаку Борцям за Свободу і Незалежність України, героям Небесної Сотні та загиблим в АТО, пам’ятників воїнам-визволителям та полеглим в Афганістані.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили загиблого торік мешканця с.Лоза Юрія Соколачко. Державну нагороду вручили присутній у залі матері покійного бійця, пише сайт Іршавської міськради.

Міський голова Степан Бобик нагородив грамотами Іршавської міської ради Сергія Бугайцова, молодшого сержанта 128-ї механізованої бригади, якому буквально місяць тому вручено орден «За мужність» ІІІ ступеня, Юрія Бісьмака, який стояв на захисті держави разом зі своїм сином, Віталія Тенкача, військовослужбовця, котрий з часу початку бойових дій перериває службу тільки на короткострокові відпустки, Юрія Липея, іршавського лікаря, молодого і мужнього українського солдата, котрий пройшов дебальцівський плацдарм та Івана Огара, люблячого батька, який відстоював свободу держави та мирне майбутнє всіх дітей.

Мер висловив вдячність всім українським воїнам за відданість справі, самопожертву, героїзм та безстрашність перед лицем ворога нашого народу.

Коментарі

C
cvxcv

ВАЖНО читать Всем!!!!! КАК платить за комуналку в 2 раза меньше (подробная схема)!!!! -- http://novinu.2sms.ru

Читайте також