Іршавський ЄвроМайдан оприлюднив свою резолюцію

15
0

Ухвалено одноголосно учасниками Євромайдану в м. Іршава 29 листопада 2013 року.

Ми, учасники мирного зібрання на підтримку Євроінтеграції,  у цей вирішальний, доленосний історичний момент, усвідомлюючи свою відповідальність перед минулими, нинішніми й майбутніми поколіннями, дбаючи про кращу долю дітей та онуків рідного краю і нашої держави, висловлюємо категоричний протест щодо відмови від підписання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом.

Впевнені, що причиною таких дій є вузько номенклатурні, виключно політичні інтереси деяких можновладців, котрі мають  на меті задоволення власних потреб та свідчать про свідоме небажання чинної влади йти дорогою демократичних перетворень і реформ. Це може мати  вкрай негативні наслідки для всього українського народу.

Відмова  від підписання Угоди на Вільнюському саміті  вже завдала значної шкоди міжнародному іміджу країни,  може стати фатальною для нашої економіки та, відповідно, добробуту кожної української родини. Однак ще є  шанс змінити ситуацію на краще.

Переконані, що ініціатори саботажу Євроінтеграції мають понести політичну відповідальність.

Тому, висловлюючи волю жителів Іршавщини, вимагаємо від Президента України Віктора Януковича:

1. Поновити переговорний процес з  керівництвом Європейського Союзу.

2. Негайно відправити у відставку уряд Миколи Азарова, що зрадив інтереси українського суспільства.

3. Невідкладно ініціювати прийняття  Верховною  Радою  України  євроінтеграційних законів.

4. Підписати Угоду про Асоціацію України з ЄС  в 2014 році.

5. Негайно звільнити Юлію Тимошенко, враховуючи існуючі правові механізми.

Доручити координаційному штабу створити постійно діючий  організаційний комітет  на підтримку загальнонаціонального Євромайдану. Дане рішення поширити у всіх населених пунктах, засобах масової інформації та соціальних мережах.

Також закликаємо всіх громадян України, яким не байдуже власне майбутнє та майбутнє нашої держави, виходити на майдани своїх міст і висловлювати рішучий протест щодо антиєвроінтеграційних дій влади та впливати на питання соціально-економічного розвитку краю. З цією метою закликаємо організовувати громадські обговорення щотижня в п’ятницю з 13 до 15 години.

Про резолюцію повідомити Іршавську райдержадміністрацію та райраду, обласні організації партій “Батьківщина”, “Свобода” та УДАР.

Іршавська районна організації партії ВО “Батьківщина” 

Іршавська районна організація партії ВО “Свобода” 

Іршавська районна організація партії УДАР

Громадська організація “Народна рада Закарпаття” 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також