Іштван Цап про відео від прокуратури: На Оскара не тягне

9
7

Підозрюваний у корупційній справі перший заступник міського голови Ужгорода прокоментував озвучені закарпатською прокуратурою відеодокази у справі.

– Дивлюся ролики правоохоронців. На Оскара, звичайно, не тягне. Але хлопці старалися. Хоча, якщо врахувати, що три місяці писали все в кабінеті, слухали всі телефони - якось не вражає. П.с. Незважаючи на наші численні клопотання, нам матеріалів слідства для ознайомлення чомусь не дають, – у звичній манері прокоментував Іштван Цап.

Зауважимо, що 28 лютого закарпатська прокуратура повідомила про завершення досудового розслідування та оприлюднила кілька оперативних відео справи, які, як наполягає слідство, чітко показують, як саме вимагався та передавався хабар.

Додамо також, що днями зі скандалом вручили традиційну та найбільш престижну в кінематографі премію Оскар.

Коментарі

ПП
Павло Павлович

Мало того шо по вуха в лайні ,і причому своєму , та ще воно хотіло б і всім те лайно розвісити , вже давно аферист мав бути за гратами і спілкуватись з собі подібними. Тут все ясно як Божий день - злодюга .

7
777

ОСкара загаз тільки пі.растам дають, тому може і потяне;) Головне, щоби на файний строк натянуло!

Т
Тенісист

Огидні люди такі як той Цап.

П
Прокуророві

Но йо!) Іштван Цап майже так і хоче, аби всі повірили, шо то не він на відео)) но має мало людей за лохів, то ясно) але ти, прокуроре, май розум))

П
Прокурор

Люди добрi.... то не Цап на вiдео.., то його двойник Цапенко))))))

І
Ібрагім

А вот Іштван Цап може стати претендентом на оскар,так впевнено розказував історії про свою принциповість і не підкупність,що я йому аж повірив.Но тепер йому оправдовуватися вже смішно,на відео все стало ясно!

У
Ужгородка

Коли ти займаєшся корупцією і ще й ведеш себе так зухвало і нахабно, то це викликає ще більшу зневагу до таких людей. Ні честі, ні гідності, і ще й це наігране "геройство", та і для чого воно? Виправданню корупції немає. Ганьба, Іштван.

Читайте також