Олександр Шершун: Історія мобілізації відомого краєзнавця з Мукачева (ФОТО, ВІДЕО)

3284

Олександр Шершун. Це ім’я знає кожен, хто хоч трохи цікавиться туризмом та історією Закарпаття.

Його внесок у розвиток бренду Закарпаття як надзвичайно привабливого для відвідин краю – неоціненний. Незмінний співведучий та співорганізатор найяскравішого фестивалю області «Срібний Татош». Радник міського голови Мукачева з питань розвитку туристичної галузі. Невтомний пропагандист (у хорошому сенсі!) Закарпаття як туристичного регіону, пише Служба зв’язків з громадськістю Закарпатського ОТЦК та СП.

У лютому Сашко став військовим і доєднався до 82-й окремої десантно-штурмової бригади і сьогодні воює на Харківщині.

Ми запитали Олександра про його шлях мобілізованого.

Далі пряма мова:

«Привіт, Шляхто! 

Якщо вам кажуть що відношення не працює, то знайте – працює. Обов’язково беріть відношення від підрозділу в якому ви хочете служити. 

 А я вам продам вакансію у одному з найкращих підрозділів 🇺🇦 ЗСУ – мою рідну🔥в РудБпАК 82 окрема десантно-штурмова бригада.

Якщо Ви вже надумали мобілізуватися, то Вам необхідно заповнити анкету.

Після того з Вами зв’яжуться (і 90 % що це буде Артем Кулачевич. Хто служить, той знає, наскільки важливий адекватний зв’язок із керівництвом, а тут він мега-адекватний).

Далі на Вас відсилають лист, з яким ви в руках і з телефоном і керівництвом РудБпАК в «серці і трубці» йдете до ТЦК. Далі ВЛК. 

Проходите БЗвП у 199 навчальний центр Десантно-штурмових військ ЗС України (якщо не служили, або служили більше 5 років тому ) – 35 днів. В міру важко, але насичено, цікаво і корисно.

Далі прибуваєте у підрозділ, 2 тижні з вами працюють, для того, щоб підібрати Вам той фах, який буде ефективний і цікавий для Вас і підрозділу. 

Наступний крок: один місяць фахової підготовки. 

І лише після  цього Вас долучатимуть до виконання бойових завдань – разом із досвідченими командирами, посестрами та побратимами.

Порада всім –  починайте підбирати підрозділ під себе зараз. Вже з’явилися кілька класних рекрутингових онлайн-ресурсів, плюс в рідному місті можна знайти рекрутинговий центр, де з вами проведуть якісну HR-роботу.

Не бійтеся. Дивіться вакансії, і все буде Україна.

Не доєднуйтесь до цього «туристичного» потоку через Тису, бо нам тут жити і нам своє будувати».


Коментарі

Читайте також