Історія патрульного із Закарпаття, який виборює незалежність України

34
3

Захист незалежності України в наші дні — це насамперед заслуга Захисників та Захисниць, які боронять нашу землю від російських окупантів.

Одним із таких Героїв є Кушваха Руслан-Абхману Сінгх. Руслан вступив до лав патрульної поліції ще 2015-го і віддано служив із перших днів у батальйоні управління патрульної поліції тоді ще Ужгорода та Мукачева. До війни у Руслана була буденна служба поліцейського, який стояв на варті публічної безпеки та громадського порядку, повертався з роботи до коханої дружини Катерини та доньки Софійки.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, 32-річний закарпатський патрульний без вагань подав свою кандидатуру у список добровольців, а вже у серпні 2022 року, у званні капітана поліції, у складі зведеного загону Департаменту патрульної поліції, вирушив боронити рідну землю.

Руслан артилерист гаубичного взводу, щодня й щогодини він докладає максимум зусиль, щоб звільнити Україну від ворога, щоб вона могла вільно дихати і будувати своє майбутнє.

Завдяки таким Героям, як Руслан, Україна досі залишається вільною та незалежною. Ви — щит нашої Держави та нашої нації.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д
Добродію

Може жона у нього й така, але сам Сінгхович чіткий рємбо! Сил і перемоги йому! А сінгхи ніби традиційно тюрбан носять? А відео патрульники чітко дурню зробили - на позиціі з мобілкою.. щоб кацапам легше засікти і шарахнути?! З 2014-го ніхто не навчився?

І
Іван

Знаю особисто Руслана,молодець,людина і поліцейський з великої букви,хай Господь береже його

Д
Добродій

Катерина це хамло ном.1 у муніціпалці

Читайте також