Історія про зведення оригінальної лавиці на набережній у Мукачеві

9
2

Крім цього ініціатори такої акції вже зробили й онлайн-показ фільму на набережній, а лавиця послужила "глядацькою залою".

Як розповідає Андрій Луца ідея в проєкту виникла 15 травня з Денисом Павлишинцем.

Усе почалося з того, що ми шукали місце де можна було б сісти попити кави з видом на річку. Тоді й виникла ідея використати рельєф дамби для створення багатофункціональної лавиці на набережній.

Далі пішли підготовчі роботи. Розробили кошторис, погодили проєкт з Управлінням міського господарства, а далі була допомога від Дмитра Крученюка з оформленням візуального бачення, а Анастасія Хір допомогла підготувати відповідний допис у соціальній мережі "Фейсбук. Збір грошей, пошук матеріалів і старт роботи...

Вже через місяць були зібрані пиломатеріали. А от майстер Олег Чиж вирішив дати свою руку помочі й підготував дошки по розмірах. Далі вже деревина переїхала в іншу майстерню, до Івана Павлишинця, який розпочав основний процес підготовки.

Робота настільки усіх зацікавила, що до допомоги приєднався Едуард Ільто, який вирішив допомогти матеріалами, котрих не вистачало. Крім цього до роботи столяра, майстра, водія приєднався Олександр Коверняга.

А вже 31 серпня до роботи увімкнувся Mixail Freeman (згідно з посиланням на обліковий запис у мережі "Фейсбук"), який вже працював над лавицею винятково біля річки. Анатолій Трішкін працював над закріпленням дранки.

Останній штрих, то це взяти обладнання для перегляду фільмів просто неба. З цим допомогла Юлія Коротюх.

Ось і є невеличка історія про те, як згуртованість та спільні зусилля можуть зробити хорошу справу у місті.

Коментарі

Н
Наталія

Дякую батькам Андрія за хороше виховання сина.

Б
Бондаренко

Зимою можна буде використовувати як сани.

Читайте також