Історія від Чучки: Правоохоронці повідомили, що заяв стосовно викрадення "Mercedes" в Ужгороді не було

20
20

Доволі цікава історія, адже поліція перевіряє наразі ознаки шахрайства, адже до них надходило повідомлення про неоплачуваний чек у закладі "Деца у Нотаря".

Отже викрадення автомобіля не було. У поліції повідомили, що на камерах спостереження зафіксований власник автомобілю. Також було повідомлено, що до правоохоронних органів надходила заява стосовно неоплачуваного чеку у закладі.

Із редакцією "Mukachevo.net" зв’язалися і власники автомобіля, які повідомили, що автомобіль не викрадали, а за замовлену їжу розрахувалися. Чек з оплатою прислали на редакційну пошту.



Наразі у поліції перевіряють обставини усієї історії.

Нагадаємо, що вчора Павло Чучка повідомив про викрадення автомобіля на стоянці закладу "Деца у Нотаря", а на ранок вже з’явилася інформація про те, що чоловіки не розрахувалися за замовлення.

Коментарі

2
20:50

Безплатная реклама. Еще какие услуги предоставляет наша "поліція"?

Ц
Цильо

такий штамп мош хоть де поставити. А так як через касу наші кафе і ресторани не проводять гроші, то і не докажуть нич...

Л
Лоці

По чеку видно що вони розрахувалися. Коли ми були у деці нам теж чек із поміткою н/р приносилиси, після розрахунку ставили штамп оплачено але н/р так і було. Якби мене виклали в соц мережі я би подав в суд і виграв би справу! По перше на чеку стоїть штамп оплачено по друге це не фіскальний чек.

А
Адiл

Лiда, 4?2(4-2)= ?

Л
Ліда

Чеки різні і крапка. Прізвища зачеркнуті по-різному на обох чеках. Н/р написано по-різному - на одному далі від До сплати, на іншому заходить на текст. Чучка міг для мережі то дати, не чекав що ЗМІ зроблять з цього таку сенсацію. Тому другий чек зроблений окремо.

Ч
Чучка

Хлопці розщиталися

І
Іван

Якась странна історія

М
Марина

В сім'ї не без дурня...

В
Воха

Стринко десь загримить.и старий му не допоможе нарик

Ш
Шоні

Чучка пропив мозги

К
Кабан

Менше нада курить!

І
І!

Пальцем не прикрито примітку не розраховано. Примітку добре видно. Спочатку чоловіки відїхали і тому офіціант написав н/р. Але потім все оплатили, і взяли чек з печаткою оплачено!!!!

В
Вася

Павло - Чушка

О
Олександр

Судя по цінам на горілку та шашлик ЗУБОЖІННЯ СЯ КОНЧИЛО.

Н
Народ

Алкоголіки дибільні, рано в 10 год палинки нажерлися, не розрахувалися щей за руль сіли, де поліція, добре шо нікого не задавили і самі живі лишилися, в таку погоду лем пити за рульом і тверезі не усе спраляються з керуванням

Е
Еді

1500 це 3 бутилки по 500мл. А одна бутилка коштуєш 200грн.

Д
до***

50 гр коштує 20грн. Випили три пляшки по 500 мл. Друге: що прикрито на фото пальцем, окрім "н/р"??

Ь
Ьь

То мабуть мали на увазі 1500 мл. 20 шрн за 50 мл, тобто пляшка 500 мл 200 гривень (а 50 мл 20 грн), це і є 600 грн

*
***

Я не математик, но что-то непонятное в строчке "Горiлка львiвська". 1500Х20=3000 150,0Х20=300 15,00Х20=30 1,500Х20=3 ... Откуда взяалась цифра 6? (600)

Н
Няф

Пальцем прикрив примiтку Н/Р (не розраховано).

Читайте також