Історія закарпатця, який відсудив у дорожників 12 тисяч за пробите колесо, стала прикладом для всієї країни (ВІДЕО)

4
7

Виноградівець Василь Танчинець став знаменитим: Після публікації новини на нашому сайті, її підхопили всі загальноукраїнські – журналісти не тільки передруковували нашу новину, а й знімали окремі сюжети на цю тему.

І це фактично за останній тиждень з моменту нашої публікації, як виноградівець відсудив у дорожників майже 12 тисяч гривень. Василь Танчинець рік судився проти Служби автомобільних доріг, і все-таки добився свого — дорожники повернуть йому 5541 гривню матеріальної шкоди, а також 5000 гривень моральної, плюс 800 гривень за витрати на проведення звіту оцінки. Загальна сума — 11 тис. 341 гривня.

Так, новину передрукували «Українська правда», «Кореспондент», Новое Время, Страна, Лига, «Зік» та «24», а також вийшов сюжет на каналах «Україна» та «Сіріус».

Зауважимо, що свого часу так само прецедентом для всієї України стала історія мукачівки Олени Ціви, яка також відсудила у дорожників кошти за понівечені колеса авто.

Коментарі

Р
русин

знаете што радуе то што закарпатець

СК
Степан Крук

Ось коли державна виконавча служба стягне із відповідача ці гроші - тоді й порадіємо за нашого героя! Поки що все на папері: рішення суду є, компенсаці нема!

Й
йопрст

по ідеї судитися мала би страхова компанія, но у нас она комусь належить, і з нив нич не годні зробити, видко хлоп фінансуе вибори.За тильо року, страховку за бугор треба купувати отдільно, наша не діе, а не діе она і в нас, то просте вишибання грошей.

А
Автобам

Службу автомобільних доріг, обл і райавтодори необхідно ліквідувати негайно!!! Натомість кошти передати органам місцевого самоврядування разом з НАПРЯМКАМИ, які називаються дорогами, районного, обласного та державного значення.

РП
реберко петро

... ще питалися і оскаржити? От наглота !

У
Україна

То лем у такій "країні" як наша, така новина може бути чимось надзвичайним, а не абсолютно нормальним явищем як у всіх європейських країнах і не тільки

ВА
в а

то такби мало бути идороги булиби нормальні

Читайте також