Історичні кадри: як виглядала набережна Мукачева на початку ХХ століття (ФОТО)

60
18

У мережу потрапили архівні фото річки Латориці та набережної Мукачева 1899-1918 років.

Рідкісні історичні світлини у мережі Facebook оприлюднив користувач Владислав Микита із власного архіву. 

На фото із різних ракурсів можна побачити мости через Латорицю в межах Мукачева, а також містян, які пливли на дерев'яних лодках.

Поміж фото є також вид на Замок Паланок. 

Коментарі

С
СРСР

До 14:19,сопляку дурный.Вже бысь муг побзерати фотки,які укладували із 1980-х року,ош,які магазини были “пусті”.Набили капіталішты твою пусту копоню всяким хламом.Йолопе,Союз увюх Закарпаття із жебрачі.Зробив науково-індустріальним регіоном,подняв сільхозхозяйствр. Бо дотіль туй лем фовагови і слуги панські туй волочили жизнь. Ти бандерувська мразь!

В
володимир

Плавають на човнах, Владислав Микита про це знає

В
Васька

Василю, пишеш з 91го начали насилувати Україну і Мукачево? Тобто намікаєш шо в СРСР(коли ми належали Росії), при комунізмі з пустими магазинами і розстрілами було краще? Якби зара у нас був комунізм, а ти би писав такі дефірамби тільки в другу сторону, тебе би з хати на слідуючий день вперед ногами винесли! Умнік!

В
Васька

Василю, ты так умнічаєш, хоча виглядить шо пишеш з бумажки... а ти хоть подумав шо буде, якшо ми перейдемо до Угорщини? Може влада міста і стане чуть прозрачнішою, може, але всеодно більшість буде мукачівців! То раз! А по друге введеться угорська мова... я народився в нашому роддомі і живу в мукачеві, мама мукачівска, знаю шо прапрадідо мукачівський! Тобто я мінімум в 5му поколінні Мукачівський точно! Але я угорської не знаю! І я українець! тому нафіг Угорщину, нафіг тебе із твоїми "рагулями" російський проплаченець!

В
Васька

А головне мукачівці в коментах лиш ті шо "до василя"... Василю, псевдо мукачівцю, спрячься ужас, і не сиди на нашому сайті, проплачений гавнотоп!

В
Василь

До"Zoltan" Не звертайте уваги: рагулі просто бояться повернення Закарпаття до складу Угорщини бо разом з поверненням накриється мідним тазом їх злодійська малина. А ні на що інше,крім крадіжок на держпосадах,рекету і паразитування рогаті мавпи не здатні.

Z
Zoltan

Vsgen: kitol szallta meg Munkacsot Magyarorszag a XIX. szazad vegen, a XX. szazad elejen? Onmagatol?! Jo volna, ember, ha ismerned a tortenelmet...

В
Васген

Мукачево за часів угорської окупації. Дуже прошу. Хай забудеться срамна година

ДВ
до Василя

ти вже задовбав! у селі нормальні люди живуть! шо ти туй пудскакуєш? шо не комент - на село жене.... йди лічитися!

В
Василь

До"Kyiv_sitizen"Прошу Вас,не плутайте мукачівців-городян з хорошим вихованням і серйозною освітою з тупим селючьим ворьём,закінчившим розплодившiеся на Україні Рагуль-"вузи",які виконують роль:а)насосів для перекачування рогатих скотiв в наші міста б)інструментів фізичного витіснення горожан з нашої землі т.е. із наших міст, т.к.пiсля закінчення своїх рагульських"академій"індіанці не повертаються в милі їх серцю Підзалупівкі,але через родичів-окупантів влаштовують свої дебільні дупи в наших містах з метою подальшого розкрадання України.Мукачівці- розумні державники,це ми побудували Мукачево та Україну взагалі;рогаті сільські неандертальці,які окупували всі державні структури нашого Вароша,- це злодії,терористи,диверсанти,рекетири і просто паразити.Мукачівці - це індустрія,це авіапром,це високі технології світового рівня,це унікальні фахівці з солідною з/п(все в минулому);рогаті скоти- це деіндустріалізація,катастрофічний виморок населення,тотальний бандитизм в структурах влади і війни.

K
Kyiv_sitizen

я тут живу в Киеве, но очень много вижу ваших закарпатцев, которые пролезли даже в ВР и окупировали все структуры. Не ехали бы вы домой в Лучки и Мукачево?

ДД
До дурного Василя

Давно такого тупого коментаря не читав як твій....

В
Василь

До "Al Alex" У кого це "у вас",індіанець? Горожанам взагалі байдуже до того,що діється в ваших дебільних селах,але горожанам не наплювати на те,що звідти повилазили терористи,зрадники,злодії і паразити,які окупували всі держструктури наших міст і розграбували - використовуючи службове становище в особистих,злочинних цілях, - нашу індустрію,нашу авіацію,нашу мікроелектроніку,наші високо точні підприємства,наше станкостроеніе і т.п.,що спричинило за собою небачений Голодомор 1991-2017рр.,що забрав життя 15.000.000 наших співвітчизників-городян. За вами рогатими селюкам-зрадникам,ст.111 УК України - "Держзрада" - давно iзплакалась вже. Валіть нахер з наших міст: чемодан-автовокзал-рідні Підзалупівкі. Додому,рагулі,ДОДОООМУУ!!!..

К
КЕНТ

Читаючи ваші філософські думки панове варишські довгожителі , чи може тоже селюки? Можна подумати , що всі проблеми цього великого села М. почалися і продовжуються з приходом , переїздом жителів сіл , а де ж подіти барижок-нароманів мєєєстних потомків корінних жителів міста-хероя ??? Люди як у місті так і у селі є люди , а пси так само є там і там , більше того у селах зараз набагато більше порядних, адекватних люей чим тут у нашому Мукачеві , просто не косіть всіх под одну гребінку , то не є правильно ..

AA
Al Alex

Сі двоє Василі на кошерній українській бесіді будуть росказувати, що у нас дубрі, а шо погано. Звиздуйте сміття у Львів збирати.

В
Василь

Причина,- в окупації всіх структур влади на Україні,тупим сільським ворьём,терористами і паразитами;все інше: тотальне розграбування цими ж рогатими зрадниками індустрії,небачений Голодомор 1991-2017гг.,що забрав життя 15.000.000 наших співвітчизників,в переважній більшості своїй - городян,деградація і зубожіння поки ще залишившихся в живих,масова втеча з України розумних городян і Громадянська війна на Сході - це наслідок. До тих пір,поки Україна взагалі і Мукачево зокрема будуть окуповані селюками-злочинцями,ситуація в республіці i в нашому Варошi буде тільки погіршуватися...

ДВ
до Василівка

На превеликий жаль, ви Василю, правий! Скільки здібної і талановитої молоді виїхало з нашого Мукачева! А бидлота налізла в наше місто як таргани, та ще й на кожному кроці демонструє і навязує свою бидлянську психологія

В
Василь

Деревня деревней))) При цьому,"Latoriza hid" - досить складна інженерна споруда,яку зараз -через 100 років- мукачівці повторити просто не в змозі: рагульско-терористичним режимом,окуповавшим владу в 1991 р,знищені фахівці,розграбовані виробництва;раніше науковий і індустріальний Варош перетворений селюками в провінційне містечко,населене гастарбайтерами,щасливими ларёчечнікамі і самими рагулями-окупантами - кому тут будувати мости,зазначеним примітивам?! Максимум здібностей рагулів - це споруда hata-mazanka з місцевого будівельного матеріалу...

Читайте також