Істричні кадри зі зйомок фільму "Ватерлоо" поблизу Середнього (ФОТО)

15
25

Ціла армія декоративних солдат та коней були задіяні для зйомок кінострічки Сергія Бондарчука.

Ось така от "комп'ютерна графіка" 1969 року. Сотні пластикових коней та стільки ж солдат служили для різних сцен художнього фільму. Все це відбувалося на Закарпатті у селі Середнє.



«Ватерлоо» — художній фільм, знятий радянським режисером Сергієм Бондарчуком, за ініціативою італійського продюсера Діно Де Лаурентіса, розповідає про останню видатну подію епохи Наполеонівських воєн — Битву при Ватерлоо, що підвела риску під володорюванням Наполеона в Європі. Роль Імператора Франції виконав видатний американський актор Род Стайгер.



Фото: Bojar Sandor

Коментарі

Ю
ю

сомари, я державну мову ліпше знаву ги ви ушиткі з файтами умісті узяті, україноненависники. А кіть шось не розумієте, прочитайте двічі, трічі, докіть не дойде до тупих мозгів. Кіть не доходить, зверніться до дьитини, шо ходить у школу, пояснить. Неошколовні йидні пройдисвіти.

Р
Режисер

Високе життєстверджуюче мистецтво - це мій новий короткомертражний фільм за участю Шоні Майдауна, Ромаріо і Менджула. Щоправда, він має категорію 21+

Р
Режисер

Жидо-бандерівська спільнота не здатна на високе життєстверджуюче мистецтво. Вона здатаі лише на шароварний лубок або педерастичний постмодернізм.

Р
Режисер

Жидо-бандерівська спільнота не здатна на високе життєстверджуюче мистецтво. Вони здатні лише на шароварний лубок або пелерастичний постмодернізм.

ДС
До собаки 15:42

Не зрозумів собако , твого скавуління .Може помиї в твоєму кориті закінчилися?

1
15:42

Мову державну для початку вивчи, чучело гуканське, а потім йди щось корисне для свого краю зроби. Наприклад, прибери сміття в горах, яке ти насер, коли яфини влітку збирав.

Ю
ю

хворих нацистів (по коментах видко), а точніше - своюкраїнуненавидящих треба би на гузицю кирбачом, ги невдячних пуцвіріньків, налупити. Укормили, приуділи, зняли статтю за туніядство і достали ушельяких "нич не добре, коли ми стояв, я у очереди за штрімфлями і швабликами стояв і нюхав файний дезік од старих баб, нич не можу". Доста, ідіть робити, дощ попадав, на дараба

МШ
Мама шоні майдауна

Недаром мадяри тримали засраних русунів у хлівах зі свиньми і не дозволяли їм виходити до людей .Україна хотіла з цих недолюдей зробити людей , але то марна справа , з свині людини не буде. Після проведення територіальної реформи Закарпаття знову буде повернено в склад Галичини , а срусуни по Тисі сплавлені в циганію.Мадяри для цих недолюдей вже готують хліви .

Д1
до 14:14

Леся Шонівна Мандаунова, ану не ний, терпіла ти сциклива, йди ліс краще насади який ти урубала пуд корінь!

РУ
Роман Ужгород

Полет Гагарина в космос - 1961г, первая туалетная бумага в СССР - 1969г. Восемь лет советские люди вытирали жопу новостями о космических победах.

М
Майдаун

Тріпери вонячі,12:14,13:49....поддонки із хліва польського,с..ки в асфальт вас вкатати.Ви комусь указуєте,што не роблять люди!? Гартанку бим вам пепегриз.То ви г..на людські все розвалюєте,крадете,што люди вчинять!

ДН
до нижнього

Чого ниєш чмo, сцикливе? Або забирайся нахрен, або наводь порядок в себе вдома. Легше всього 30 років сидіти і нити "йой сяку страну розвалили і нич для ня не зробили полезного". Ти ж сам своє життя і пропердів, і тобі подібні ледацюги і дармоїди.

ДН
До нижгього прийшляка 13 : 28

Ти гнидо галицька , почитай коменти у фейсбук під новинами з України . Ти там гівно таке ниття увидиш , шо очи тобі на чоло полізуть . Що не день то жосткий треш . Перестрілки вже через день ... Ти тут гнидо лиш русинів видиш ? А більше нич ? Іди наводь порядоеюк у себе дома , за перевалом ...

ДН
до нижніх

стаття про історичні кадри зі зйомок фільму,а своє п'яне русинське ниття перенесіть в інше місце.

В
Водило

Ромариіо нориально розписав. Отримали країну без війни .А тепер і людей і територію втрачаємо. Нашли кого слухати.

1
13:10

Залетным балалаечникам вообще никто тут слова не давал.

РУ
Роман Ужгород

Ромарио 08.40.Согласен с тобой.правильно всё написал ты тут

ДН
до нижніх

Неваловшним рукожопим русинським дурникам завжди хтось буде винен.

Ю
ю

бандеровці ахметка, фірташ, коломоя, пінчук, азаровчик просто так не здадуться. нацистська зажопа, слуговщина тоже.

С
Стьопа

Май ліпше було при Чехах! Тих хто голосовав за приєднання до СССР треба викопати і ще раз закопати

Р
ромаріо

Реформи потрібні були в СРСР як в Китаі. А про бандеро-рагульску трагікрмедію взагалі смішно говорити - це нежиттєздатний проект.

СР
Старперам ретроградам.

Дорозвивалися тоді. У ті часи в магазинах уже не було нічого, скрізь було чути слова: "дістати по блату, дифіцит, фірмА". Мої хлопці-однокласники доношували материньскі чоботи під шкільними штаньми після своїх матерів, не було де дістати. Віршик з тих часів гуляв в народі: "Мяса, сала я не їм. Пью вино за рубель сім. Яйця бачу тілько в бані. З новим роком ужгородчанє." Зате гукани гордо носилися з кумачевими прапорами над дурними головами і чекали пришестя комунізму. В головах кожному вдовбали, що країна рад найкраща ("я другой такой страни нє знаю, гдє так вольно дишет чєлавєк"). А були ті, що уже жили при комунізмі. Тому їх погнали.

М
Майдаун

Ромаріо,не треба копіровати не Китай,не....Треба було тому стрілкови,што хотів пристрілити того Юду пічатлованого(Горбачева)мало ліпше прицілитися.

М
Москаль

Истинну глаголишь, раб Божий....

Р
ромаріо

Була держава, культура, кіно. Був розвиток. Треба було йти китайським шляхом. Горбачова, Єльцина, Шушкевича, Кравчука - судити. А зараз - просрали за 30 років всю промисловість, просрали всю науку, просрали культуру та кіно. Просрали 7% територіі, просрали 20-22 млн.населення(майжк -40%), просрали державу. Залишилися скоро вже і без землі, з шароварною бандеро-рагульською недокультурою та недоісторією. Титанік іде на дно - залишилося недовго: при таких темпах вимирання та Еміграціі тут до 2050 року залишиться 10-15 мілліонів бомжуючого населення. А це вже не життєздатний варіант. Амінь.

Читайте також