Італія за бортом ЧС-2010 - Ліппі тікає з поля (ФОТОРЕПОРТАЖ)

7
0

Збірна Італії не зуміла захистити титул чемпіона світу з футболу, програвши у заключному матчі групового етапу словакам і достроково завершивши свій виступ в ПАР.

Поєдинок групи F закінчився з рахунком 3:2 на користь збірної Словаччини. Підопічні Марчелло Ліппі "прокинулися" в матчі лише тоді, коли пропустили другий гол у свої ворота на 75-й хвилині. Тоді вони зробили спробу врятувати матч. Ді Натале зробив рахунок 1:2, на що словаки відповіли точним пострілом Копунека - 1:3.

Але італійці не здалися і на 88-й хвилині Квальярелла скоротив до мінімуму різницю в рахунку. Більш того, Пепе мав відмінний шанс, щоб "видряпати" нічию, а з нею і путівку в 1/8 фіналу, але промахнувся по м'ячу з вигідної позиції. Словаки після цього змогли вистояти ще кілька хвилин і таки відсвяткувати перемогу над діючим чемпіоном світу.

Завдяки цій перемозі збірна Словаччини вийшла на друге місце в групі F. Перша позиція дісталася команді Парагваю. У заключному матчі групи F південноамериканці зіграли внічию з Новою Зеландією 0:0, яка не програла на ЧС-2010 жодного матчу, але все одно залишає турнір.

Словаччина - Італія 3:2
Голи: Віттек, 25, 74, Копунек, 89 - Ді Натале, 82, Квальярелла, 90 +2

Словаччина: Муха, Пекарік, Шкртел, Забавник, Дюріца, Стох, Штрба (Копунек, 86), Хамшик, Куцька, Єндрішек (Петраш, 90+3), Віттек (Шестак, 90+2)

Італія: Маркетті, Дзамбротта, К'єлліні, Каннаваро, Крішіто (Маджо, 46), Пепе, Гаттузо (Квальярелла, 46), Монтоліво (Пірло, 56), Де Россі, Яквінта, Ді Натале

Парагвай - Нова Зеландія 0:0

Парагвай: Вільяр, Морель, Канісу, Х. Касерес, Да Сілва, В. Касерес, Ріверос, Кардосо (Барріос, 67), Вальдес (Бенітес, 67), Санта Крус

Нова Зеландія: Пастон, Локхед, Рід, Нельсен, Сміт, Вікелік, Елліотт, Бертос, Смельтц, Кіллі (Брокі, 79), Феллон (Вуд, 69)

Група F. Підсумкове положення команд
1. Парагвай - 5 очок
2. Словаччина - 4
3. Нова Зеландія - 3
4. Італія - 2

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також