Італійський сир, відеотехніка та білизна: що сьогодні конфіскували закарпатські митники (ФОТО)

10
3

Сьогодні, працівники митного посту «Тиса» припинили два порушення митних правил.

У першому випадку, громадянин України заїхав на митний пост автомобілем «RENAULT TRAFIC». Він переміщував через кордон, обравши «зелений коридор» товари, переміщення яких через митний кордон обмежено законодавством України. У багажнику машини митники виявили продукти харчування іноземного виробництва, зокрема, 19,5 кг італійського сиру та 43,7 кг готових м’ясних виробів.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, одну упаковку сиру та одну упаковку готового м’ясного виробу пропущено громадянину через митний кордон України, а інші продукти харчування вилучено до рішення суду.

У другому випадку, чоловік заїхав автомобілем «MERCRDES-BENZ SPRINTER 318 CDI». Митники запропонували громадянину заповнити митну декларацію, в якій він вказав свої паспортні дані, відомості про транспортний засіб та наявність у нього багажу з особистими речами.

Водночас, працівники митниці виявили не вказані в декларації товари іноземного виробництва: постільна білизна, покривала, тканина у рулонах, жіночі сумки, жіночі рюкзаки, екран – полотно для розсіювання світла у відео та фотостудіях,  штатив для відео та фотостудій, адаптер для з’єднання обладнання у відео та фотостудіях, кронштейн для кріплення обладнання у відео та фотостудіях, струбцина для фіксації освітлювальних приладів, світловідбивач для відео та фотостудій.

— Таким чином, громадянин не заявив за встановленою формою точних відомостей про переміщувані ним через митний кордон України товари, які в даній кількості підлягають обов’язковому письмовому декларуванню та оподаткуванню. Відтак складено протокол про порушення митних правил, а виявлені товари вилучено, — йдеться у повідомленні ДФС у Закарпатській області.

Коментарі

Д2
до 222

типир в інтернат най дадуть

2
222

люди везуть сюди пармезан, бо в Італії він дешевше в три рази аніж в Україні

НН
ням- ням

погано жиють

Читайте також