Юлі волю: Верховна Рада звільнила Тимошенко

9
24

За це рішення проголосувало 310 народних депутатів

Йдеться про законопроект, яким в національне законодавство імплементовується одна з статтей конвенції ООН щодо корупції. Саме згідно з нею Юлія Тимошенко має бути амністована за статтею, згідно з якою її і ув'язнили.

Після цього Володимир Рибак закрив засідання, відмовившись розглядати питання про відсторонення прокурора Пшонки.

Мукачево.net

Коментарі

Н
Назар

Юля має сидіти!

В
ВВВ

Тимошенко має сидіти , вона вкрала!!! І жили в тюрьмі краще як дехто живе на волі. Чому вона вкрала міліарди і має теперь вийти на волю ? Хтось вкраде бо немає іншого виходу і сяде на 5 років в вонючю колонію а ця СУКА буде на свободі!!!

W
Wolf

Я не вкликий прихильник Тимошенко, але 3 міс дивлячись на лідерів опиздиції, які й до тепер не мають народного плану-за те щоб її випустили! Слава Правому Сектору!!!

І
ігор

не потрібно так хвилюватися , заспокойся і усвідом , не тобі мене судити і куди ходити, не знаєш , то не говори , зроби хоть те , що я зробив для майдану.... пихти, кінець вам провладним , кінець !!!!!!

П
Пророк

Верховна Рада заради Тимошенко прийняла закон, згідно якого посадова особа НЕ НЕСЕ кримінальної відповідальності за перевищення службових повноважень. Це раз. Подруге, чи її звільнять, чи ні, то ще питання, закон не має зворотьої дії, а коли був вирок суду, цього закону не існувало. Заради чого вбивали людей? Яценюк сказав, що закон по Тимошенко це НАЙБІЛЬШЕ їх досягнення ) Ви ще не порозумніли?

ДІ
до ігоря і сволот-опозиціонерів

ти, сволото, тимошенківсько-опозиційне кодло визнав, що ви боролися за владу, а люди загинули критине не за владу, а із-за вас. Умнічаєш про війну - то чому не пішов на кулю в лоб сам із своїми вождями?! Ви боялися програти вибори, бо ніхто з вас не тяг і приблизно на перемогу і фальсифікація тут нідочого, авторитету у людей не маєте, єдиний спосіб усунути януковича - силовий! Чай попиваєш і чекаєш де пристроїшся?!

Г
громадянка

І гарненько перейдем з одного ярма в інше

СЗ
сірожа звєрєв

більше 80 людей загинуло за злодюгу яка 15 років грабувала державу? яценюка, кличка, тягнибока - каструвати! яника - розстріляти!

І
ігор

а на це ? що скажете , теж фарс ???? посилання http://tsn.ua/politika/maydan-zradiv-rishennyu-radi-schodo-timoshenko-335909.html

І
ігор

перейдіть за цим посиланням !!! Ось що було би........http://tsn.ua/politika/kolesnichenko-pro-protestuvalnikiv-i-opoziciyu-vsih-cih-p-darasiv-prosto-potribno-znischuvati-335629.html

І
ігорь

тільки вийде , она їх усіх постарається згнити, а ще ---- може помните як на початку правління на януковича падав на голову вінок ,коли він вклонявся воінам померлим,то вже був знак , що на його руках будуть багато смертей, просто так на голову поминальний вінок не падає.

І
Ігор

Тимошенко не янукович, моніторте ситуацію !!! Януковичу прощення нема тільки ГААЗЬКИЙ ТРИБУНАЛ це однозначно !!! А заклики Ю. Тимошенко йти до кінця, це єдиний був вихід із ситуації , іншого небуло !!! так , є загиблі , але яка війна є без людських втрат ? Ви просто уявіть той факт , якби зачистили майдан повністю - що далі ??? Янукович довічний президент???

У
Українець

Тимошенко казала не вести перемовин, йти до кінця! На її руках не менше крові як на руках Янукевича! Всі ці події в Києві - все лише для того, аби звільнити її із зони, невже це не зрозуміло?

ДІ
до ігоря

по злодійству Тимошенко така сама як і Янукович, так шо ти не дуже крапкуй...Яценюк-прем"єр, Турчинов - СБУ...Маланці рулять?! ЗА НИХ ЛЮДИ ЗАГИНУЛИ?!

ПВ
простий виборець

із статтями про корупцію думаю поспішили

І
ігор

До чого тут Ю. Тимошенко !!!! Всі знають її позицію до влади януковича , а засуджена вона була НЕ ЗАКОННО ! Крім того , саме із-за влади януковича пролилася кров на майдані а не за Ю. Тимошенко . За цей період ув*язнення, Юля усвідомила яку місію вона повинна зробити - і Вона ЦЕ ЗРОБИТЬ !!! Лідер повинен бути один і це ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО крапка !

H
Human

После официального подписания соглашения о перемирии между лидерами трех оппозиционных партий и президентом, на «евромайдане» началась массовая драка. Представители ряда ультрарадикальных организаций, в частности УНА-УНСО, «Правый сектор», «воины Нарнии» и «Викинги» пытаются прорваться с майдана к Верховной Раде. Они считают, что произошло предательство революции, поскольку необходимо немедленно арестовать министра внутренних дел, Генерального прокурора и отправить в отставку президента. Их пытаются сдерживать представители «Свободы» и самообороны майдана. Оцепление «Беркута» вокруг Рады снято. Спецназ погрузился в автобусы и уехал. Постоянный представитель президента в Раде Юрий Мирошниченко заявил, что выполняется решение ВР о выводе силовиков с улиц города. Отдельные группы агрессивно настроенных молодых людей с битами и в касках концентрируются в Мариинском парке.

ДФ
до Фоштера

Тепер як, хто проти корупції опозиції і злодійки Тимошенко, той сука ригівська?! Де правда?! СУКА ТЯ ВКОТИЛА! БІЙСЯ ТИ ЛЮДИ, БО ТВОЯ ЕРА І НЕ НАЧНЕСЯ! НЕ "ЗА КУЛЮ В ЛОБ" ЛЮДИ ПОВМИРАЛИ!

H
Human

Саме цікаве ... Юля сама була прибічником насилля, і до останнього закликала не евсти ніяких перемовин, жертвувати людьми, йти до кінця. Тепер її випустаять, бо її ж саму не послухали. Та до того ж визнали корупціонером.

П
Патріот

Нехай би ще років 50 посиділа,їй на користь.Може виздоровіє.

Ф
Фоштер

Суки ригівські! Заткайте писки! Ваша ера пройшла! Трепещіть... черга швидко дійде!

П
Пророк

"одна з статтей конвенції ООН щодо корупції" - тобто цим самим вони ВСІ визнали, що Тимошенко корупціонер. за що вмерали люди? Щоб корупціонери знову прийшли до влади... Вітаю.

Ш
шок

За цю злодійку гинули люди?!

H
Human

Най виходить, але тільки після того як поверне державі усі ті мільярди, які накрутила разом із своїм чоловіком через паливну контроку!

Читайте також