Юлія Плаксіна на Новій хвилі кардинально змінила імідж та заспівала гімн Росії (ФОТО, ВІДЕО)

16
36

Артистка, яка здобула публічне визнання завдяки українській версії шоу Х-Фактор та яку пов'язують з Мукачевом дитинство та рідні, цьогоріч представляє в Юрмалі Росію.

Раніше Юлія Плаксіна намагалася кваліфікуватися на цей фестиваль, а також на Євробачення від України, але невдало. Юлія пішла іншим шляхом.

На Новій хвилі Юля радикально змінила імідж: підстриглася надзвичайно коротко та пофарбувала волосся у білий колір. А крім того, артистка на одній з творчих вечерь з конкурсантками заспівала гімн Росії, що викликало хвилю обурення у численних шанувальників в Україні.

Так само як і те, що представники України на Новій хвиля, одягли костюми з триколором для фотосесії. 

Мукачево.net

Коментарі

М
Марія

Творчі люди не тупі, прекрасно бачуть, що росіяни вбивають українців. І коли їм насрати на своїх, то кажуть "ой, я внє палітікі, я ж нє разбираюсь" оцей брєд, шо свої вбивають своїх вже тошнить слухати, це ж яким довбем треба бути

П
Патріот!!!

Хочеться сказати наступне...Вона продажне стерво яке продалося за пару тисячь євро!!Вона віддала рідну дитину жити до бабусі на україну, для того щоб спокійно репетирувати виступ на Нову Хвилю..Хіба так роблять?Де ж поділася людяність та материнство...Де та Юля яка зростала в маленькому містечку над Латорицею????Нехочу навіть тратити свій час на обговорення такого безглуздого на мою думку питання...Не місце їй більше на Україні.......Росія тепер її дім......!!!!!!!!!!!!!!!!

З
знаючий

По перше: Юля вже громадянка Росії (мама її вже давно там живе,отже продати її Юля не зможе).По друге: вона в Україні "не пришлась ко двору", а в російському шоу-бізнесі знайшла собі місце.По третє: хтось може стверджувати, що Дзідзьо/Сердючка/Поплавський кращі за Плаксіну, це їх особиста справа.Але "имеющий ухо да услышит".І не порівнюйте її з Повалій чи Кобзоном, який відкрив своє хайло проти Батьківщини.

А
аэросмит

с ее голосом кричать в туалете заааанято кончена профура

Ч
читач

Вона ніколи і не була патріоткою своєї Батьківщини.Так голосу трохи є, ну і спонсори товстосуми, без чиїх грошей вона би була в задниці, однозначно. Бог їй суддя. За гроші і матір свою продасть, це властиво майже кожному росіянину, останні події в Україні цьому підтвердження.

В
Всем!!!!!!!

кто назовет, хоть одного украинского певца, артиста, юмориста, шоумена и шоугерл, которые не получили свое топ-имя , не пройдя через российские передачи, концерты, фильмы, шоу и.т.д???????????

Ч
читач2

Шльондра!

V
V.V.

СОБАКА!

М
мкчв

Ко така пласкіна?

Ч
читач

Плаксіна - творча? Людина? От не смішіть,а?

P
pro

Ко такая Плаксіна? То-та пісклява?

Р
Редакція

Та нам вообще пофіг, нам шо скажуть, то і пишемо, Васільєв даже назву без помилки не написав. Все як звичайно, а Ви, народ, читайте і тіштеся.

M
McMurphy

Коли співала у дейлі тоди бола самов талановитов уроженков мукачева, а тепер уже її зливають ті хто її возвишав в очах самих мукачівців!!! "Шановна" редакція заслуговує тих же самих епітетів як і ця блядь кацапська за то шо пудрила людям мозги!!!!

К
ккк

Голоса нет, поёт одним место, видать моцкалиськи сиськи этой подстилке по калибру....

1
123

Плаксіна громадянка Росії. То ж який гімн вона мусить співати? І заради чого увесь цей балаган?

ВТ
Всім тим бесславним покидькам

Ви убогі скудоумні ублюдки! Ви б хотіли щоб Юля ходила у грязних чоботах з немитим волосям полупяна із зазомбованими дикими очима напівголодна і нанюхана кричала слава україні і москаляку на гілляку?????? Чи Путін хуйло?????? Тоді вона була би схожа на вас! А вона творча людина. Їй насрати на вашу політику і на тих хто спровокував війну! На тих хто із зброєю захопив владу і тепер за допомогою ЗМІ змушує українців ненаиіти вбивати один одного! Здохніть самі зависливі скоти.

M
maykl

шхлю.....кацапская!!!

Я
я

Может кто скажет, чем гордиться на Украине?

С
Саша

Кожен виберає свою дорогу. хтось принциповий і патріот. а хтось за гроши і славу готовий в зад дати. Не біда. Прийде час коли сльози матерів змиють посмушку з лиця Ані ЛОРАК та цьої. Жаль. Як співачка вона подобалась. Тепер шкода що вона з Мукачева.

К
ккк

Проститутка...

ТП
Тапая пязда

Видите, я не какая-нибудь хохлушка, я вся такая РУССКАЯ!

В
вариш

Ко платить тому і співать як прости......тка. Заплатіть тай українськи гімн заспівать.

Т
Тингириця

Пой... пой... пой лем гев... дам ти по гузиці

1
1123

Я против нападок на артистов. На Ани Лорак и так далее. Но делать такое конечно нельзя в такое время. Ладно поехала от России, раз от Украины не взяли. Но петь гимн. Нужно было отказаться. Я понимаю, что артисты это не мы, они не сидят целый день в Интернете, не смотрят новости, они не находятся всё время в курсе конфликта. Для них это что-то далекое. Но всё равно мозги нужно иметь. И гордость. Спортсмены меняют гражданство на российское когда им в Украине не обеспечивают никчемные чиновники деньги на тренировки и поездки. Артисты же ползают по России на задних лапках потому что карьера и деньги. Ну нельзя же так. Нужно гордость иметь. У артистов гордости нет. Только деньги и карьера перед глазами.

Ю!
Юленька !!!

не обращай внимание на это быдло.....колхоз и город Мукачево давно уже едины..пронюханные , прокуренные и проколотые + проигранные на мусорских аппаратах дебилоиды..будут орать все что им скажут князья области....ПОЙ НА РАДОСТЬ ЛЮДЯМ!!!!

Р
Руслану

а из якого ти району ти герою?

Ю
Юленька!!!!

пой, солнце!!!!для русских, для украинцев, для белоруссов, для мадьяров и румунов, для русинов..ПОЙ ДЛЯ ВСЕХ СЛАВЯН!!!!!! не пой для пиндосов, англо-саксов и их шестерок по всему миру....

Й
Йончі

вм новаті не москалі чи хохли у сій каші, а виноваті наші срані депутати, нахера їх тіко там аж 450, 100 і то много буде. і зняти зних ту недоторканність, хоч морду набити мош буде

Ч
чувим

ож наши пацани из Мукачево шо на строици у Питере також спивавуть российски писни писля роботи ....падлюки, зрадники..Заклялись бы у той маскальщине!!!! ( теж районовски)

Ш
школа

Вона і в 1 школі звездою ходила і звізділа на вчителів та однокласників

Р
Руслан

С*чка крашена, приїдеш в Мукачево - получиш пизди (районовські)

Ч
Читач

Курвота може в Україну не повертатись...

4
484

Пак нашто втягувати творчих людей в політичні конфлікты? Сякі конфлікты в Україні накручує выключно вузькый круг громадян - частина пейсатых и частина "заперевальных". Десяткы мільону українців мавут дяку жити дружно з руськими та русинами.

М
Маша

Коли співала у Мукачеві та не було войни і називала Україну батьківщиною

Г
гиги

Ци будете типирь гордитися і лизати гузицю як раніше? Славних людей Мукачево родило - співали всі, починаючи від влади і закінчуючи ТРК "Щодня".

М
Мукачівець

Продажна шва..ь

Читайте також