Юлія Тимошенко розпустила свою фірмову косу (ФОТО)

16
11

Сьогодні на засіданні Верховної Ради політик вразила всіх новою зачіскою.

Замість незмінної коси, яка за багато років стала візитівкою Юлії Тимошенко, сьогодні депутатка прийшла з елегантно розпущеним волоссям.

Вперше Юлія Володимирівна радикально змінила зачіску в 2014-ому році, уклавши волосся у «бабетту». А от з розпущеною косою вона фігурувала не часто - на весіллі своєї дочки та на власному дні народження.

Читайте також: Як закарпатські нардепи голосували за відставку уряду Яценюка

Mukachevo.net

Коментарі

С
Сня

кончена с*ка

Р
Рус

У слов"ян - росіян, українців, білорусів та русинів - ракетно-космічна техніка традиційно на порядок вища, аніж у жидо-піндосів. Якщо у жид-юльки проблема з паливом в мітлі, наш брат їй благородно допоможе і заправить її слов"янським паливом - най звиздує з України. Бажано на місяць, звідки вона родом.

Р
Руснак

Най тота босорканя разом из злодіями згорі звиздує гет из слов"янського світу.

ВН
Всі недобрі, один я

Якшо чесно, хто б не прийшов до влади, він усе одно не зможе, навіть якщо дуже хотітиме, відчутно щось змінити, народ зацькує ща рік-два, ганьба-ганьба.

Р
Руснак

На хрєна пархатій босоркані Юльці такі складнощі? Наш слов"янський народ її вже давно просік. Нашто туй понти з фрізурами? Нехай такой нараз бере мітлу і літає...

Е
ернест

пацани! скиньте юлькин тел.номер ми її в баньу на кружок!!!

В
Володя

Най Бог хоронить вiд таких премєрiв хоть з косами, хоть без них. Йсе проба на публiку, коляска не помогла, коси не помогли, муситься глядати. А нам треба памятовати одно, всi владнi керiвники це вихованцi Юлiї Тимошенко, тoму маємо то що маємо.

1
111

я би вдув)))

М
мужик

я бо їв на очки наколбасив мало ))

І
Іван

Готується розсувати ноги перед Порохом, аби посісти крісло премєра після Сєньки.

Л
Лучкай

най би на нарах розпускала косу

Читайте також