Юна закарпатська тенісистка Вікторія Бонь знову виборола

17
0

"бронзу" та "срібло"... з "гірчинкою"

Черговий виступ 14-річної закарпатки, вихованки відділення тенісу Тячівської ДЮСШ Вікторії Бонь на турнірі Європейської тенісної асоціації «Prievidza Cup U16 2007» серед дівчат до 16 років , який відбувся в м.Превідза (Словаччина) з 17 по 21 липня – і знову успіх!
В одиночному розряді Вікторія посіла 3 призове місце, поступившись тільки в півфіналі майбутній чемпіонці, хазяйці турніру А.Маловій у надзвичайно цікавому і драматичному поєдинку з рахунком 6/4, 2/6, 5/7.
Прогнозований успіх чекав нашу вихованку у фіналі парного турніру. Надзвичайно легко вони з партнеркою з Ізраїлю Лайт Зіммерман дісталися фіналу, де повинні були зустрітися з польсько-словацькою парою М.Левандовська-С.Парайова. Та,на жаль, Лайт не змогла зіграти з Вікторією в фіналі - її терміново викликали до Праги для участі в чемпіонаті Європи в складі збірної Ізраїлю...
Тож, беззаперечний, хоч і з невеличкою «гірчинкою», успіх закарпатки, … 35 очків, які нараховані 14-річній Вікторії за цей турнір, дозволили їй потрапити до першої сотні європейського рейтингу дівчат до 16 років.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також