Юнака, який вижив у смертельному ДТП в с.Гать, виписали з лікарні

24
8

За словами близьких хлопця, додому його забрали днями, після Різдва.

Стан здоров'я хлопця дозволив перевести його у домашні умови з регулярними навідуваннями до лікаря. Триває фізична та психічна реабілітація після жахливої ДТП.

Крім того, досі нема висновків столичних експертів щодо того, хто саме був за кермом авто, яке потрапило в ДТП. Якщо комісія засвідчить, що це був юнак, який вижив, хоча близькі це спростовують, то йому загрожує суд навіть попри відмову батьків трьох загиблих від претензій.

Більше про ДТП читайте у новині: У селі Гать трапилося ДТП. Загинуло троє студентів (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

Мукачево.net

Коментарі

З
Знакомая

Если машина его отца, значить Юра был в ответе за жизни пассажиров. За рулем был он, все доказательства говорят об этом. Жалко его маму, близких. Но надо смотреть правде в глаза: водитель отвечает за жизни пассажиров. Значит он виноват и должен сесть в тюрьму. Возможно другие ребята, которые гоняют 200 км в час, сделают выводы, и из-за чувства страха оказаться за решеткой - будут думать.

Н
Незнакомка

оставте вы его в покое,не вам судить!!!ему с этим всем жить,и как должно быть так и будет!!хватет промывать кости человеку,ему и так не сладко!!!

В
вова

не будьте всі такі наївні та не втішайтеся чужому горю.особисто я б не хотів бути на його місці.як би там не було і хто б не був за кермом,у хлопця моральна і психічна травми залишаться на все життя.важко йому після цього буде жити на цьому світі.

ІК
ін когніто

****...ти дурний чи шо???таке може статися з кожним

М
Маша

Усі такі шутніки тут, яка разниця хто був за рульом!? Радуватися треба шо пацан вижив! а ви тіки би судили! небойсь кіби з вашим знакомим, другом, близьким таке сталося (не дай Бог канешно) та виправдовували би її, а тут посторроння людина та чого би і не обосрати!? Глупо і не нерозумно!

Ё
ё

а может он за машиной бежал

ДЧ
для Читачка

А може й просто дорогу переходив і не був взагалі а машині.

МВ
Микола Вересень

В першому ж протоколі складеному ДАІ, МВС - було зазначено, що за кермом був Юрій, котрий вижив. Це говорять і свідки, котрі прибули на місце аварії. Київ має дати таке саме, чесне заключення, і за смерть 3 хлопців треба нести відповідальність. Як би там не було є ще й Божа кара, буде він наказаний в любому випадку, тільки би ще когось не покатав потім на татовому авто.

Читайте також