Юні боксери з Мукачева вибороли призові місця на Чемпіонаті у Берегові (ФОТО)

25
6

?З 28 по 31 січня у Берегові відбулись чемпіонати, участь у яких взяли декілька вікових груп: юнаки та дівчата 2008-2007 років народження, юніори та юніорки 2006-2005 рр. н., чоловіки та жінки до 22 років, всього близько 130 учасників.

Мукачівська команда складалася з вихованців спортивних клубів "Самерс", "Ром-спорт", КОДЮСШ"Спартак" та СОКДЮСШ. Готували її тренера Салахеєв Олександр, Фека Йосиф, Чебану Михайло та Вишньов Валерій.

За результатами змагань, збірна Мукачева найкраще з усіх виступила серед команд-учасниць, а їх було 14, майже зі всіх регіонів області.

11 разів піднімалися мукачівські бійці на вищу сходинку п'єдесталу пошани. Не було рівних в бою найменшим юнакам Ковачу Олександру, Аміту Калману, Желізнову Владиславу, Алмаші Станіславу, Васьо Володимиру, Трусову Ростиславу, Татаренко Олексію, Плешці Арсенію.

Підтримали тріумфальний виступ молодших своїми перемогами більш досвідчені юніори Щербіна Олександр, Палагусинець Ярослав.

Всі переможці і деякі з фіналістів, що посіли другі місця, а їх з Мукачева 6, мають хороші шанси потрапити на Чемпіонат України, який для юніорів відбудеться в середині березня у Кривому Розі.

А юнаків чекає ще відбір на зональному чемпіонаті України для чотирьох західних областей: Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької та Закарпатської.

Тільки фіналісти цих змагань візьмуть участь у Чемпіонаті України.

Нагадаємо, на базі ДЮСШ в Мукачеві відкрили нове відділення греко-римської боротьби. Вже є результати.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Мукачівець!!!

Велика подяка тренеру Вишньову В.А за сумлінну працю до своїх вихованців та досягнення гарних результатів.

Д1
до 11:49

"Якщо ви знайшли помилку, виділіть текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію." Всього лише кілька секунд щоб виділити помилку, і натиснути дві клавіші, замість того щоб пердіти у коментах з вилупленими очиськами.

Т
Тайсон

Красавчики??????

М
Молодці!

Дякуємо ВИШНЬОВУ В.А. - найкращому тренеру,чудовому вихователю за великий внесок у розвиток сина. Усіх батьків заохочую : привчайте хлопців до спорту змалку. А БОКС - виховує ХАРАКТЕР.,це для майбутнього чоловіка головне. Усім юним мукачівським боксерам бажаю ПЕРЕМОГ ,ЗДОРОВ'Я І ЗДОРОВ'Я!!!

N
nord

oni po zakarpatsyki pisuty

ДР
До редактЬОрІшків

Не "попасти" , а ПОТРАПИТИ ! "ПОПАДАЛОВИ" ви розумово-відсталі .

Читайте також