Юні мукачівці побували у формі ДАІшників (ФОТО)

3
0

Щороку у вересні в Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 відбуваються заходи щодо безпеки життєдіяльності учнів, а саме: «Увага! Діти на дорозі».

З 14 по 18 вересня на чолі із заступником директора школи з виховної роботи Гелетей Е.М. команда юних інспекторів дорожнього руху учнів 11 класу мала змогу взяти активну участь у регулюванні руху по вулиці Драгоманова з інспектором ДАІ.

Під час акції юні інспектори руху проводили роз’яснювальну роботу з батьками та дітьми щодо неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

У навчальному закладі проводився конкурс малюнків та стіннівок під гаслом: «Світлофор – мій вірний товариш», в якому взяли активну участь усі школярі.

Класними керівниками 1-11 класів було проведено виховні години з теми: «Подорож до країни дорожніх знаків».

В актовій залі школи відбулася цікава зустріч учнів 1-4х класів з інспектором ДАЇ Бурясом Михайлом Васильовичем, під час якої діти дізналися про важливість дотримання правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами.

Команда юних інспекторів дорожнього руху Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 звертається до всіх водіїв: «Увага! Діти на дорозі».

Мukachevo.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також