Юні мукачівці серед переможців словацької пісні "Золотий соловей" (ФОТО)

10
0

Максимальну кількість балів у 1-й віковій категорії отримала учениця Мукачівської дитячої школи мистецтв №1 ім. С. Мартона Катерина Шпеник.

10 травня у Середнянській дитячій школі мистецтв Ужгородського району відбувся ХІХ обласний конкурс словацької народної пісні «Золотий соловей».

Цього року свято словацького пісенного фольклору зібрало рекордну кількість учасників, а саме 82 учасників. Гран-прі конкурсу.

Також Гран-прі конкурсу і максимальну кількість балів у 2-й віковій категорії отримала Юліана Тороні з Мукачівської дитячої школи мистецтв №2 (клас викладача Галини Беци).

Перші місця за кількістю набраних балів отримали учениці Мукачівської дитячої школи мистецтв №2: у І-ій віковій категорії – Софія Семйон, у ІІ-ій віковій категорії – Марія Попович. Серед дуетів у ІІ-ій віковій категорії перше місце здобув дует у складі Катерини Немйо та Дар’ї Гузинець.

Дипломантами в цьому конкурсі стали учні Мукачівської дитячої школи мистецтв №1 ім. С. Мартона Юліанна Кабацій, Каріна Багінська, Олександра Косицька та Анастасія Окс (викладачі: Інна Небесна та Світлана Хомин).

Юні вокалісти – переможці конкурсу отримали дипломи і грамоти, а також цінні подарунки та пам’ятні сувеніри від організаторів конкурсу. Особливим подарунком для кожного стала статуетка у вигляді скрипкового ключа, на якому сидить соловейко, виготовлена спеціально для цього конкурсу руками дітей з фізичними вадами.

Дивіться також: In vino veritas: У замку Паланок презентували найкращі вина Угорщини.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також