Юні мукачівці висадили ще одну алею сакур (ФОТО)

6
0

5 червня, до Всесвітнього дня навколишнього середовища громадська організація "Київ квітучий", разом з ПРООН та підтримки Євросоюзу, організувала висаджування дерев у 10 містах України. Серед них було і Мукачево.

Метою заходу було донесення до молоді важливості квітучої країни, впровадження екокультури та підвищення екологічної свідомості населення. Закарпаття обрали тому, що за час повномасштабного вторгнення сюди приїхало багато переселенців. У якості партнера до акції долучилась "Дитяча академія Успіху".

Як розповів спеціаліст з охорони навколишнього середовища програми розвитку ООН, Олексій Пиріков, діти висадили 10 сакур на вулиці Юрія Чорі, перед ліцеєм №2.

"Чому саме сакури? Бо місто Мукачево славиться саме цими деревами, їх є тут багато. Цією акцією ми дбаємо про екологічне виховання діток та рідного міста", - зазначив представник ООН.

"Ми дуже гордимось тим, що було обрано наше місто, дякуємо за сприяння та підтримку Мукачівській міській раді та міському голові", - засновниця "Дитячої академії успіху" Катерина Лабош.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також