Юні мукачівці —

3
0

переможці зональної першості «Шкіряного м’яча»

         11 червня 2008 року на стадіоні «Приладист»  у рамках  Всеукраїнських змагань з футболу на приз клубу «Шкіряний м’яч» серед команд 1997 р.н. відбувся  зональний турнір, у якому взяли участь команди міста Нетішин Хмельницької обл., Топорівці Чернівецької обл. та ЗОШ №6 м.Мукачева. 

          Першими на поле вийшли команди з міста Мукачево та Топорці Чернівецької області. З рахунком 2:1 перемогу одержали юні мукачівці. У другій грі з командою м. Нетішин переконливу перемогу з рахунком 3:0 здобула команда ЗОШ №6. У поєдинку за друге та третє місця зустрілися команди Чернівецької та Хмельницької області. У гострій боротьбі з рахунком 3:2 перемогла команда з міста Нетішина. Таким чином, переможцем турніру стала команда ЗОШ №6 м.Мукачева, на яку у липні чекають фінальні Всеукраїнські змагання на приз клубу «Шкіряний м’яч». 

          Коментуючи підсумки футбольного турніру, присутній на змаганнях в.о.Мукачівського міського голови Золтан Ленд’єл підкреслив, що останні роки влада міста приділяє багато уваги розвитку дитячого та юнацького спорту. За сприяння почесного громадянина міста Віктора Балоги побудовано майже десяток  красенів спортивних майданчиків за місцем проживання. Приділяється увага роботі вчителів фізкультури та тренерів і це, у підсумку, починає давати відчутні результати.                                           

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також