Юні програмісти Закарпаття зайняли призові місця на Всеукраїнській олімпіаді з програмування

6
2

Участь у змаганнях взяли 125 команд із 5 областей Західної України, серед яких були 18 закарпатських, з них 5 були учнівськими.

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування відбувся 25 березня, де в онлайн-режимі змагалися в розв’язанні 14 різнопланових задач алгоритмічного спрямування.

Так, за результатами змагань, перше місце зайняла команда в складі 11-класників Станіслава Томаша, Ігоря Баренблата з Ужгородського ліцею-інтернату та Івана Фекете з Хустської гімназії-інтернату. Друге місце − в колективу UzhNU_push-force з УжНУ.

Третє місце виборола команда закарпатських учнів у складі десятикласника Адальберта Макаровича та дев’ятикласниці Анастасії Цибик з класичної гімназії м. Ужгорода, в також одинадцятикласника Андрія Гайовича з Ужгородського ліцею-інтернату.

Таким чином, в першу десяту попало шість закарпатських команд. Серед учнівських команд також непогано себе показала команда Хустської гімназії-інтернату у складі Романа Гобана (10 клас) та Дмитра Майора (8 клас), яких тренував вчитель-методист Микола Дронь.

Другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування відбудеться 15–17 вересня у Львові.

Коментарі

С
Студент

підтримую, чудовий викладач. допоміг багатьом теперішнім спеціалістам

КС
Колишній студент

Саме такі викладачі, як Олександр Володимирович Міца (на фото зліва), потрібні вищій освіті України. Вони не застрягають на одному місці, викладаючи застарілий малопотрібний матеріал, а намагаються іти у ногу з часом і знають як зацікавити студентів. З величезною повагою згадую я цього викладача.

Читайте також