Юну закарпатку, яка вчора зникла, знайшли з хлопцем на полі (ФОТО, ВІДЕО)

34
14

Нагадаємо, 7 жовтня, близько 08.00 год пішла в школу і не повернулася неповнолітня Балог Наталія 1997 року народження, мешканка с.В.Лучки. З такою завою до міського відділу звернулась мати неповнолітньої, яка повідомила, що подібний випадок з її донькою трапився вперше.

Тому жінка й гадки не мала, куди могла піти її 16-літня дитина. Одразу працівниками міліції було зроблено орієнтування з фотографією зниклої школярки.

Після повідомлення про її зникнення, менше ніж за добу працівники кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу Юрій Муха та Михайло Сарканич знайшли дівчину і привезли до правоохоронного органу, де  на неї вже чекала мати.

Дівчина розповіла, що вона гостювала у свого хлопця, з яким познайомилась по телефону. Правоохоронці знайшли дівчину на полі, де вона з 19-річним юнаком випасали сільську худобу. Пояснити причину свого недитячого вчинку вона не змогла. Хоча, як розповідає майор міліції Юрій Муха, неналежний нагляд з боку матері, виховання у неповній сім`ї,  адже дівчина росте без батька,  скоріш за все  і стали причиною такої поведінки дівчини. Наразі, матір за неналежний догляд за своєю неповнолітньою донькою буде притягнуто до адміністративної відповідальності, повідомляє Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.

Коментарі

ДЛ
добрий Лучанин

Ушитькі хлопці проябали НаТалку і она ушитким дає но шо вже зробити? Уже нич не мош зробити!

Л
лотлдипмвпиьлд

Йой шо дама Наташа бита була))))

А
анонім

но, шо зробиш...хочеся дівці, хочеся... против природи не попреш кіть свербить у полі...))

Б
батько2

А є її ссилка вк?

А
ар4і

Це в натурі низькопробне пліткарство а не журналістика....тоже найшли сенсацію

В
вася

вона блядує, а міліція лютує!

АС
анонімний сусід

ви просто не знаєте Наташу. Тут нічого не допоможе...

В
вуйко

фото ментам давали для пошуків дитини, а не для публікації після того як вона знайшлася.

1
111

Юрій Муха ідіот таке говорити про сім’ю, про матір. Мати, що повинна була прив’язати її коло себе. І якщо не має батька то чому це не повна сім’я?? Це в батька не повна сім’я!!!!

С
Сторонній

Дебіли у пошуках свіжини! Фотка, майор міліції Юрій Муха розповідає, неналежне виховання... навіщо це друкувати? Проблеми дітей "власть імущих" ви не обсмоктуєте з такими подробицями, бо вам зась слово вякнути про них. А тут - на тобі! Дівчині й матері жити в цьому селі - думали ви про це, поспішаючи подати "інформацію"? Сором! Це журналістика? Це низькопробне пліткарство на поталу обивателям, аби було про що язиками плескати! Ганьба на ваші голови!

Л
Лучанка

Воспитаніэ батьків багато дало негативного, НО дєвочка давно не першої свіжості. І шо було в неї в голові коли вона ішла корови пасти. (то тепер так називаэся?)

Б
батько

Дэ фото хлопця?

ИП
Имя пользователя

На йсе їх є, притягувати матір до відповідальності!

А
адвокат

Ви краще притягнули того холопа до відповідальності, що вчора вдарив біля Щодня старшу людину! В 16 років дівчина -це вже не дитина маленька!!! Тисячі дітей з благополучних сімей роблять ще більше проблем, а дівчинка пішла до хлопця. Можливо треба було це зробити після школи, і попередити мати, але це не наша сімя.

Читайте також