Юний хустянин на мотоциклі зіткнувся з авто, а на Мукачівщині у ДТП постраждала вагітна жінка

11
0

Обидва випадки сталися у один день, недылю 17 серпня. На щастя, потерпілі залишились живими.

Так 17-річний мешканець м.Хуст сівши за кермо швидкісного мотоцикла "Ямаха", який був без номерних знаків, не впорався з керуванням і під час здійснення обгону допустив зіткнення з задньою частиною попутнього автомобіля "ВАЗ-2101". Через зіткнення юний мотоцикліст отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та відкритого перелому гомілки, з якими його було госпіталізовано в травматологічне відділення Хустської лікарні. Обидва транспортні засоби поміщено на штрафмайданчик Хустського МВ УМВС.

Інша недільна автопригода трапилася зранку на автодорозі між Мукачевом та Іршавою біля с.Зубівка Мукачівського району. І знову винуватцем її був недосвідчений молодий водій.

19-річний мешканець с.Сільце Іршавського району, керуючи автомобілем "ВАЗ-2101", віз у салоні чотирьох пасажирів, серед яких була й 19-річна вагітна жінка.

В якусь мить недосвідчений водій не впорався з керуванням і з'їхав на швидкості в кювет. Внаслідок ДТП травмувався і сам водій, і його пасажири. На щастя, рани виявилися нетяжкими і всі потерпілі після надання меддопомоги були відпущені додому. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Мукачівського МВ УМВС.

Експертиза засвідчила, що водій «Жигулів» був тверезий, пише СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також