Юний мукачівець, батько якого загинув в АТО, віддав всі збереження для української армії (ФОТО)

4
20

А мав четвертокласник Богдан не багато - всього 570 грн, які так давно копив на Wi-Fi роутер.

Про це пише волонтерка Людмила Бандурчак на своїй сторінці у мережі Facebook. 

"Я зворушена... зворушена до глибини душі...Є в Мукачеві хлопчик Богдан, 4 клас, батько якого загинув на війні. Його лист зворушив багатьох в свій час до сліз. Так от дитина збирала на Wi-Fi роутер, а віддав всі кошти ( 570 грн) для потреб військових", - пише волонтерка.

"Як ми його не переконували, що не варто цього робити, але рішення прийняв і від нього не відступив) Якщо ця країна непереможна, то тільки завдяки цим дітям). І дуже хочу, щоб цей роутер у хлопчика був! У кого які пропозиції?", - додає активістка. 

Мукачево.net

Коментарі

Т
толік

дивлюся якраз "загадкова історія бенджаміна баттона" - 1.15.19 - 1.16.19. епізод корисний для нашого генетичного мусора тіпа "закарпатца" і остальних ідіотів. мирні жителі кажеш??? а ти нам розкажи ще про шахтьорів на танках і опочлєнцах на катюшах... я не розумію де наше сбу, а сайт і справді гавняний - пишіть вже ліпше про то коли андрійко якоє дерево посадив, а няньо де ся напив...

Т
толік

"закарпатец" іди на йух - ти вже задовбав своїми висерами! а іншим - не можете бути людьми -будьте хоть поросятами, але позакривайте свої вонючі писки, і не пишіть х...і під новинами про ЛЮДЕЙ!

ДБ
до бачи

вали сука нахуй в европу, пока трамваи ходят!!

ДБ
До Бачi

Хайль Бандера!

Б
Бачі

Редакція цієї недогазети навіть тут не може навести порядок із сепаратистськими висерами. Ганьба вам - балогівським прихвостням!!!

З
Закарпатцю

Дуже добре що є тверезомислючі люди як Ви. Респект.

З
Закарпатец

Жили собі хлопцi насолоджувалися життям, ростили дітей , миловали дружину, шанували батьків - все було спокійно, мирно і більш менш добре. Але знайшлися "добрі"люди які вирішили за них- як далi жити краще - а краще повинно жити в Європі. Потім були майдан, Одеса, Донецьк, Луганськ, Маріуполь, Слов'янськ - гори трупів, натовпу калік, злидні простих людей і осиротілі сім'ї . Ніколи більше цi хлопцi не обіймуть своїх батьків , не приголублять своiх дружин, не візьмуть на руки своiх дитей. ЗА ЩО БОРОЛИСЯ ? НІ ЄВРОПИ, НІ НАТО, НІ ХОРОШОГО ЖИТТЯ, НІ СТАБІЛЬНОСТІ, НІ НАВІТЬ ЄДИНОЇ КРАЇНИ! ВСЕ ПРОСРАЛИ ЦІ БАНДЕРІВЦІ - БУДЬТЕ ВИ ПРОКЛЯТІ! ВЕЛИКЕ СПIВЧУТТЯ БАТЬКАМ , ЖIНКАМ ТА ДIТОЧКАМ

З
Закарпатец

Чи багато загинуло від рук "сепаратистів" дітей і жінок в Закарпатті??? ----> НОЛЬ А ось від рук таких "героїв" як батько хлопця в Донбасі загинуло понад 200 дітей і близько 1500 жінок . Ну хто він після цього?? Ну точно не герой

С
Спостерігач

А усякий мусор знімає на шостий айфон і ще каже, що то секретний кабінет. Скоро ці дітки спитають у всякого мусора, що він робив, коли гинув його батько.

ДЯ
до Я

Царство небесне , воно існує є докази ? Чи то так просто слова ?

Я
я

до ?? моїй племяші 4 рочки вони ще й не такі теми "затрагує". І навіть у 3 роки теми у дитини були такі що слів нема. БИБЛИЯ: "Но Иисус сказал: пустите детей и не препятствуйте им приходить ко Мне, ибо таковых есть Царство Небесное. "

.
...

Школа 16 має чим пишатись .

.
.

Мені не подобається виправлення помилки , уже мож було переписати правильно , щоб виставляти сюда

.
.

Можливо піар

?
??

Всі сьогодні скидуються(бюджетники),але бог мені простить-це ПІАР школи.Чи може дитина сама написати це?(вчительці повищення).Назвіть вчительку цьої дитини.

1
123

Якщо є така можливість,то прохання викласти номер карти мами цього хлопчика

Р
русин

Уже і діти скидуються....Цікаво б знати,а куди ,на шо,чи в чиі бездонні ненаситні кишені списуються щоденні 100мілліонів! З цього приводу цікаво було би глянути з боку на багатомілліонні ,в доларовому еквіваленті,вілли нашого генералітету,хай навіть і записаних на тещу.

?
?

Дав дітвак порош на шоколодку(або на новий завод)

B
Bor4uk

Дайте и мне контакты его поможем ему , молодец мальчик, подал правильный пример взрослым : weiss3333@mail.ru

Ю
Юрій

Дайте мені, будь ласка, контакти на цю родину. Моя електронна пошта: atos555@list.ru

Читайте також