Юний вандалізм у Сваляві: 5 хлопців задля розваги повалили 24 надгробки (ФОТО)

6
4

Повідомив поліцію про пошкодження пам‘ятників на недіючому цвинтарі в Сваляві мешканець Сваляви.

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом зафіксувала на місці злочину повалені 24 надгробки.

У поліції розповідають, для з‘ясування обставин вони опитаи місцевих мешканців, які вказали на групу неповнолітніх, що часто прогулюються цим шляхом.

Зібравши свідчення правоохоронці встановили коло осіб, причетних до злочину. Ними виявилися п‘ятеро хлопчаків. Дітям від 8-ми до 13 років. У присутності батьків малолітніх опитали. У скоєному діти зізналися.

Вони розповіли, що на території кладовища – гралися, а потім, задля розваги, почали штовхати плити. Наразі неповнолітніх вже відпустили додому.

У злочинних діях вбачаються ознаки правопорушення статті 297 Кримінального кодексу України (Наруга над могилою). Слідство у справі триває.

Дивіться також: Казали не казати: Як патрульні зупинили вночі Skoda з нелегалами у багажнику 

Коментарі

Ф
фокs

тяжко коли роботів нийе особенно у малих городах . батьки гроші шкрябавуть на буханку а пів літру спірта беруть навіру . а дітвора бродить по вулицям наших городов -печально шо може научити наших діточок вулиця - може научити то шо і наших чиновників у 90-х . ТО ТОДИ ОНИ БОЛИ СМОЛОШАМИ А ТИПИРЬ ОНИ ДИПУТАТИ КРАСТИ БЮДЖЕТ А ХАЩУ . У АТО НАЙ ПИНДИЛЬУВУТЬ ТАМ ЇМ МІСТО ДРОВА КОЛОТИ ПАРТЯНКИ МОТИ ЗАМІТАТИ А ПАТРОНИ НОСИТИ І У МІСТІ З ДИПУТАТАМИ СВАЛЯВИ .

P
Padre

То уже бандіти. Нормальніилюди з нормальної сім ї такого собі не позволять. Нич з них не буде. У колонію номера клепати

ДВ
Дарт Вейдер

Дати їх у колонію і отримати бандіта....... Най няньо восстановить............

B
Boss

Батькам поремонтувати все. А дітлахів в колонію.

Читайте також