Юний закарпатець поїхав додому на краденому тракторі (ФОТО)

34
0

Весна для жителів сільської місцевості – надзвичайно гаряча пора. Недарма в народі кажуть, що один весняний день весь рік годує. Пан Василь з Перечинщини від ранку до пізнього вечора працював навесні своїм міні-трактором у полях. Трактор, хоч і невеличкий, однак надзвичайно зручний, адже обладнаний плугом, бороною і культиватором.

 

Після такого напруженого весняного трудового дня пан Василь, як завжди, залишив свого металевого помічника на ніч перед будинком. Але зранку на звичному місці його не виявив. Спершу вирішив, що це чийсь поганий жарт. Пізніше, коли обійшов у пошуках трактора ледь не все село, зрозумів: транспортний засіб викрали. Тому подався в міліцію. На жаль, по гарячих слідах знайти злодія тоді не вдалося. З тих пір минуло майже півроку…
 
Нещодавно перечинські працівники карного розшуку отримали інформацію, що якийсь чоловік намагається продати міні-трактор. Оперативники вирішили перевірити, чи, бува, це не саме той, викрадений навесні у Т.Реметі. Тож “покупець”, маючи відповідну інформацію, подався у вказаний населений пункт. Тут зустрівся із місцевим жителем Михайлом, який пропонував “товар”. Продавець виявився 20-річним хлопцем, студентом одного з вишів обласного центру. Коли ж “покупець” зацікавився походженням трактора, підприємливий хлопець так і не зміг нічого пояснити. Згодом студента доставили у райвідділ міліції. У розмові з правоохоронцями юнак став плутатися у своїх показаннях, а потім таки зізнався у причетності до скоєння крадіжки. 
 
Виявляється, того весняного вечора він гостював у брата в Т.Реметі. Незважаючи на пізню пору, вирішив повертатися додому. Дорогою біля одного з обійсть зауважив міні-трактор. Під дією алкоголю, мабуть, неабияк осмілів. Всівся за кермо, накатом запустив двигун і... Доїхавши додому, вирішив сховати крадений транспортний засіб, тому замаскував його у сараї під сіном. Далі вичекав якийсь час, а вже тоді заходився шукати покупця. Однак не так сталося, як бажалося. Тепер доведеться студентові відповідати за свій неправомірний вчинок, адже він підпадає під відповідну статтю Кримінального кодексу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також