Юрій Чижмарь в реанімації

20
4

Заступник глави Київської облдержадміністрації Юрій Чижмарь, який отримав опіки, перебуває в реанімації. Про це повідомив начальник управління інформації Київської ОДА Ярослав Мазуркевич.

За його словами, Чижмарь за своїми функціональними обов'язками в облдержадміністрації відповідав за зв'язки з Кабінетом міністрів і органами державної влади.

"Ми зв'язувалися з родиною Юрія Васильовича з питання надання допомоги. Поки від родини ніяких прохань не було", - зазначив Мазуркевич.

Як відомо в середу ввечері Чижмарю невідомий хлюпнув в обличчя кислотою

Коментарі

S
SVOY

DA I Y NAS TAKA BOLNUCHKA Y CHIKOSHI E,A GOLOVNE DOMA!

С
Сергій

Іване,згоден з тобою! А Василю можу ще порекомендувати заклад ім.Павлова по вул.Фрунзе у Києві.

ІН
Іван Наливайко

Василю, я тривалий час працював в Тернопільській ОДА. По роду роботи знаю, і можу тобі порекомендувати: звернися до Тернопільської обласної комунальної клінічної психоневрологічної лікарні (вул. Тролейбусна, 14 м. Тернопіль, 46027, тел. + 38 (0352) 43-57-16). В цій лікарні працюють одні з кращих спеціалістів відповідного профілю в Україні. Не затягуй з цим! Це твоє здоров*я!

ВГ
Василь Галас

Не піддається розумному поясненню факт того, що ЗАКАРПАТЕЦЬ Чижмар поперся слугувати жидівсько-зеківському режиму аж у його лігво - Київ... Це в той час - коли наше Закарпаття гине від дій цього антинародного режиму!..

Читайте також