Юрій Мушка став послом у Словаччині

12
11

Відповідний Указ №520/2016 з'явився на сайті Президента України 25 листопада.

- Призначити МУШКУ Юрія Юрійовича Надзвичайним і Повноважним Послом України в Словацькій Республіці, - йдеться в указі Порошенка. 

Юрій Мушка - досвідчений дипломат, який тривалий час обіймав посаду посла в Угорщині та Кореї. 

3 червня через контрабандний скандал був звільнений Надзвичайний і Повноважний Посол України в Словацькій Республіці Олег Гаваші. 

Коментарі

М
мукачівець

Василю, всі порядні люди Мукачева повністю з тобою погоджуються.

В
Василь

"До 007" Хрін би з цим теоретиком Ломброзо,але ось що робити з практикою? - я своїми очима бачу,хто налаштував собі палаци в Мукачево: шірокоскули рагулі з низькими лобами і глибоко посадженими очима - суцільно! Всi,як один,мають безпосереднє відношення до держструктур з досить скромними посадовими окладами. Математично - прірва між доходами і витратами. Простє питання: за рахунок кого/чого покривалася різниця? Відповідь: за рахунок використання службового становища в особистих,злочинних,цiлях,Геноциду городян-мукачівців,знищення індустрії (ст.111 КК - "Держзрада") Ось і виходить: держструктури суцільно окуповані членами ОПГ"Селюки у владі",також суцільно вони ж - злочинці. Це факти. Їх можна підтасувати,закрити на них очі,заховати голову в бетон,але факти так фактами і залишаться.

0
007

ВАСИЛЮ нечитай всяку х...ню наніч бо попадеш у Вільшани

В
Василь

"До 007" Це не я злий,це профессор Ломброзо: согласно теории "прирожденного преступника" Ломброзо,правонарушителями не становятся,а рождаются: преступники — дегенераты. Поэтому перевоспитать их невозможно — лучше превентивно лишать их свободы или даже жизни. Как же определить преступные наклонности по внешности? Тому служат отличительные признаки — "стигматы": совокупность психологических и физических особенностей. Например,приплюснутый нос,низкий лоб,массивные челюсти — все они,с точки зрения ученого,характерны для "примитивного человека и животных". А тепер подивіться на пики селюкскіх дебілів,які розграбували індустрію Закарпаття з метою особистого збагачення - прав Ломброзо,тисячу разів правий!

Д
до

ну і харя ужас

C
Controller

Face_control don't accepted

0
007

ВАСИЛЮ чогось такий злий--тяжкоє детство било мамка цукру некуповала а нянько по голові бив

Ж
женя

його зырковий час в минулому. най тепер вспомнить всьо то, што зробив проти людей, як порушив божі заповіді най іде гріхи покутувати у монастирь наухтема!

Л
Лебедь

Юрій Мушка став послом у Словаччині

S
sergiy

.....bav bi svoyu mamu! pamyatayu yoho scse z madyarchini! paskuda odin!

З1
зош 13

а де корупціонера "дипломата" гавашія олега діли? майже буде бізнесом займатися на міжнародному рівні,досвід є, учителювати уже не піде, позор на всю країну, щоб ще керував освітнім закладом екс корупціонер із заплямованою репутаціею.

Читайте також