Ющенко обізвав "регіоналів" хохлами

14
2

Колишній президент Віктор Ющенко побачив розчарування нинішньої влади у взаєминах із Росією. При цьому найбільшою помилкою команди Віктора Януковича він вважає виконання українсько-російських газових контрактів.

Екс-президент Віктор Ющенко вважає, що після незліченних візитів Януковича до Москви сьогодні почалося розчарування у взаєминах між Україною та Росією.

"Було зроблено так багато візитів до Москви, що вже було незручно вважати, де хто спав. Здається, цей медовий місяць вже пройшов, і здоровий глузд бере гору", - зазначив Ющенко, який у суботу в Сумській області відзначав день народження кошового отамана Петра Калнишевського.

Ющенко також дивується, чому нинішня влада виконує газові контракти, підписані екс-прем'єркою Юлією Тимошенко, хоча в команди Януковича "було найбільше підстав заявити, що домовленості є незаконними".

"Про що там домовлялися Путін і Тимошенко, вже сьогодні відчувають 46 мільйонів людей. Тому приймати це до виконання, означає бути хохлом", - підкреслив екс-президент.

На його думку, це найбільша помилка чинної влади, яка спричинила за собою інші, зокрема харківські угоди, за якими Україна залишила Чорноморський флот у Севастополі ще на 25 років.

У Партії регіонів, у свою чергу, здивовані заявою Ющенка про газові домовленості і "хохлів".

Вадим Колесніченко нагадав, що виконання контрактів, укладених від імені держави, є не помилкою, а обов'язком, незважаючи на зміну керівництва країни.

"І мене дивує той факт, що людині, яка протягом п'яти років очолював Українську державу, доводиться пояснювати такі елементарні речі", - додав він.

На думку регіонала, українці живуть за нинішніми газовими контрактами тому, що "колишній президент не зміг устежити за своїм ушлим прем'єр-міністром, яка дійсно уклала кабальний для української сторони газовий контракт із РФ".

А щодо висловлювання Ющенка про хохлів, Колесніченко відповів: "Це те, що в пристойному суспільстві називається хамством".

"Віктор Ющенко скинув маску і показав своє справжнє обличчя, продемонстрував таке панське і поблажливе ставлення до громадян, яким доводиться жити за договором, укладеним в час його перебування головою держави", - сказав депутат.

Коментарі

Д
друг

украЇнець - + 100 )))))))

У
украЇнець

Противно было слушать Азарова, рассусоливающего о всяких формулах цены на газ: поднял трубку и твердо сказал недокурку: \Слышь, морда чухонская, с сегоднешнего дня мы платим за газ 75 зелени. Или к концу года вашего флота, вместе с родными изнакомыми, в Севастополе и духу не было. Скажете, - недипломатично?, а кто с быдлом говорит по другому? Только слабаки или дураки.

Читайте також