Ющенко запросив Гаваші та Чижмаря до свого блоку

13
4

Вчора, на нараді з представниками голів обласних адміністрацій, Президент Віктор Ющенко оголосив про створення нового демократичного блоку та запропонував усім губернаторам долучитися до нього.

Нарада з керівниками областей, яка розпочалася вчора у другій половині дня, пройшла у розширеному форматі – окрім голови Секретаріату президента Віри Ульянченко, на ній були присутні усі її заступники. Із виступу Віктора Ющенка слідувало, що він зібрав чиновників насамперед заради того, аби запропонувати їм подальшу співпрацю.

«Звертаюся до тих з вас, хто розділяє мої цінності. Я пропоную зібратися за цим столом після другого туру та поговорити про наше спільне політичне майбутнє. Закликаю тих, хто хоче присвятити свої сили розвиткові демократичної держави, стати плечем до плеча і продовжити реалізацію нашої з вами політики», – звернувся Ющенко до губернаторів та керівництва Секретаріату, спровокувавши оплески присутніх.

Гіпотетичний склад майбутнього блоку Віктора Ющенка вже відомий. Вчора зранку він зустрівся з представниками громадської організації «Українська народна рада», яка була створена в кінці минулого року – Іваном Драчем, Миколою Жулинським, Дмитро Павличком, Євгенієм Сверстюком, Миколою Поровським та Василем Овсієнком. За інформацією прес-служби глави держави, на цій зустрічі президент висловив упевненість, що найближчим часом Верховну раду розпустять.

За інформацією джерел, окрім Української народної ради до складу блоку мають увійти партія «Наша Україна», Конгрес українських націоналістів (КУН), Республіканська християнська партія та ще ряд громадських організацій. Переговори також ведуться з Українською народною партією.

За матеріалами газети «Дело» і «Коммерсантъ-Украина».

Довідка. Олег Гаваші є главою Закарпатської обласної адміністрації, а уродженець Ужгорода Юрій Чижмарь - главою Тернопільської ОДА.

Коментарі

К
Криль

Это чуш!!! Это 2004 год принёс Янковичу на этих выборах ПОБЕДУ!!! Всё шло по превычке и по старой памяти.балога тут полный (0)!!! Иуда дал указание игнарировать выборы ! Но народ ему сказал"НЕТ" !!!

ДІ
Дід Іван

годно боти, треба раз пережити другий тур, а там видко буде

Ї
ЇЇ

трохи поламаються - а може хтось краще запропонує!

ДІ
Дід Іван

А шо они - ідуть вать як?

Читайте також