Ювелірні вироби у стилі Бохо

21
0

Свобода самовираження та поєднання контрастів — ключові елементи стилю бохо. Грубе взуття має ефектний вигляд з легкими сукнями і шкіряними аксесуарами.

Однак без прикрас образ здається незавершеним. Варто обов'язково доповнити його ювелірними виробами: купити намисто, кілька подовжених ланцюжків, браслети, каблучки та сережки. Максимум деталей, щоб підкреслити жіночність та витонченість.

Бохо: особливості та ключові напрями

Існує три основні напрями стилю бохо. Для них характерна багатошаровість, а також поєднанням непоєднуваного. Особливості напрямів:

  • Циганський шик. Основа, з якої сформувався стиль. Одяг з повітряних, об'ємних тканин та масивні прикраси. Ефектний вигляд мають яскраві кулони у поєднанні з намистами та подовженими сережками.
  • Екостилі. Традиційний бохо дещо змінився з огляду на поточні модні тенденції. Переважають натуральні матеріали, тому ювелірні вироби слід доповнити шкіряними браслетами.
  • Етно. Національні костюми на сучасний лад. Традиційну вишиванку можна носити з джинсами або вільними спідницями, доповнивши шкіряною курткою та масивними черевиками. Велика кількість прикрас допоможе мати бездоганний вигляд.

Головна перевага стилю — можливість не відмовляти собі у модних аксесуарах. Не доводиться вибирати, яке з улюблених намист одягнути сьогодні. Можна дозволити собі все й одразу, створюючи ефектні комбінації.

Як вибрати прикраси у стилі бохо: корисні поради

Будь-який ювелірний виріб можна оригінально обіграти, аби він відповідав образу. Але краще відразу підбирати ланцюжки та браслети відповідно до вимог обраного стилю, що значно спростить завдання.

  1. Великі деталі. Тонке намисто з мініатюрними ланками варто доповнити медальйоном незвичайної форми з великим каменем або покритим різнобарвною емаллю.
  2. Велика кількість аксесуарів. Шию та зап'ястя варто прикрасити кількома ювелірними виробами. Ідеальне доповнення до образу в стилі бохо — браслети Пандора, прикрашені численними шармами, що сяють та переливаються.
  3. Змішування стилів. Не варто дотримуватись певної стилістики — чим більше різноманітності, тим краще. Поєднання масивних і витончених деталей виглядає приголомшливо.

Ювелірні вироби бохо мають сяяти та переливатися, захоплюючи різноманіттям барв та блиском дорогоцінного каміння. Правильний одяг та взуття, що відповідає образу, допоможе незмінно залишатися в центрі уваги, ловлячи погляди оточуючих.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також