Ювілей Єрмака святкували на держдачі в Карпатах, а гостей возили гелікоптерами ДСНС

10
32

Президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкував день народження Андрія Єрмака на державній дачі, використовуючи гелікоптери ДСНС для доставляння людей до резиденції в Карпатах.

Як йдеться в розслідуванні "Української правди" Володимир Зеленський та керівник його офісу Андрій Єрмак у п'ятницю вдень, 19 листопада, залишили Банкову ще до закінчення робочого дня і полетіли в Карпати до державної резиденції президента України Синьогора, де у неділю Андрій Єрмак має відсвяткувати ювілей - 50 років.

Згідно з даними публічних онлайн радарів президентський борт із Києва не прилітав на відміну від президента.

Натомість за допомогою онлайн радару вдалося встановити, що у п'ятницю вранці 19 листопада з Києва до Івано-Франківська прилетів чартер який має стосунок до групи "Приват" Ігоря Коломойського. Борт майже одразу повернувся до Києва.Чи був президент Зеленський або керівник його офісу Єрмак на борту наразі не вдалося ані підтвердити, ані спростувати.

Згодом розслідувачі УП знайшли докази, що 21 листопада, у день народження Єрмака та в день Гідності та Свободи близько 10 ранку Зеленський і Єрмак з'являються на Інститутській у Києві, о 12 президент нагороджує воїнів, а вже о першій гвинтокрил ДСНС злітає з бази рятувальників у Козині і за дві години здійснює посадку в Івано-Франківську.


За джерелами "Української правди", серед гостей на святі були заступник керівника Офісу Андрій Татаров та міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

УП надіслала запити з одним питанням: На яких підставах авіацію спеціального призначення було задіяно для святкування дня народження Андрія Єрмака? Бо скільки державному бюджету коштувало чотирьох денне святкування у державній резиденції, перельоти на гелікоптері на відстань у 700 кілометрів, закриття готеля на час святкування, транспортування співробітників управління державної охорони та співробітників державного управління справами після цього матеріалу президент Зеленський має розповісти вже суспільству особисто.

Гелікоптер ДСНС здійснив посадку в аеропорту Бориспіль майже о четвертій годині дня. Таким чином президент і керівник його офісу могли дістатися на роботу на Банкову близько п'ятої години вечора. А це означає що Зеленський під час такої гострої внутрішньої і зовнішньої ситуації літав у гори на дачу на чотири дні.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ш
Шоні

Но як 73 барани,любиться вам то що ваш кумир витворяє,спитайте його за Оман спочатку з ким там спілкувався і стане ясно, в Україні він рай і не збирався строїти.

Д2
до 21:11

не президента, а припuздента - пиши правильно,грамотію

У
уважний

йде розгорнута політика проти президента,очевидно,підерасти

Д1
до 14:25

Нижньомаргович, ану писок закрий, бо побриєм налисо як твого кумира леніна, а на лобешнику серп і молот наколемо!

ДН
до нижньої марги

значить,нич не розвернуто все таки?і тобі просто з телевізора сруть у голову про путін нападе?помали до вас доходить

С
СуперМаріо

Путінські війська розвернуті коло границі, а ці мають час на 4 денні гостинки з авіацією за народні гроші.Їм ця держава і народ до одного місця...

А
АнНця

Скільки грошей платників податків профітькали за ці дні ,літавучи їздячи туда - сюда?А що їли,пили -мовчу.

ІВ
Іван Васильович

А ще мені Зеленський пивний ларьок прямо коло будинку побудував, а раніше треба було 200 метрів до наливайки бігати. Жоден з президентів такого раніше не робив. Тому вірю своєму Президентові, хай собі відпочиває по 5 раз на місяць, літає вертольотами ДСНС, живе на держдачі за наш кошт і їздить на кортежі з 50 машин. Ун молодєц!

ДН
До нижнього Іванка

І то правда є з нього хосен

ІВ
Іван Васильович

Зеленський мені аеропорт будує і дороги, мене все поки влаштовує..раніше за такий строк і в таких умовах ніхто з президентів про таке навіть не думав)). Так що ідіть із своїм вертольотом у перделу))

МА
Мирний Атом

під час виборів президента , я всіх своїх знайомих та друзів попереджав що буде така фігнЯ , ничим їх зелений не відрізняється від олігархів , любитель за державний кошт погуляти , мало тогшо що зовнішня політика практично в 3,14зді , та ще й внутрішня остаточно тоне , жертви серіалу

ДН
До нижнього

Но, розумаку, вибери ідеального президента для тупих, здохлих, лінивих і нахальних. І закопай у зимлю Політику.

Ф
Фазанекош

Ну што,русУни і малороси, наголосували?

П
Просто.)

За що боролись,на те й напоролись

Г
Глазгол

Е, звизди до рубля, бо здачі нема,

К
Кхе-кхе

Многая літа

ДГ
До говновасильевича

Ой, молчи уже не позорься. Так прилюдно обосраться может только избранный. Научись с людьми разговаривать, читай литературу, развивайся. Слушай достойную музыку и общайся с умными людьми, тогда может быть в твоей жизни и будут изменения. И повторюсь, ты с оскорблений не будешь начинать диалог. Всё, гуляй Вася. И так на твоём уровне побыл достаточно долго, теперь отмываться неделю. До рогуля достучаться невозможно.

ДГ
До говновасильевича

То как ты пишешь подчеркивает твою недалёкость и тупость. На відміну від тебе, я можу спілкуватися виключно українською, літературною мовою, без діалекту і русизмів. Яка доречі моя рідна, і якою дуже полюбляю читати книжки, співати пісні тощо. Но ты угрюмый орк как был былом, так им и останешься, потому что позволяеш себе начать общения с незнакомым человеком с оскорблений. Поэтому ходи оглядывайся, крысёнышь.

ДГ
До говновасильевича

До недавнего времени, такие как ты, боялись в Мукачево въезжать. Сейчас вас некому воспитывать, совсем бычьё разгулялось, ну да ладно, наслаждайся, временно. Так как пишешь, научился разговаривать у своих коллег по стройке дачи в Подмосковье? Эх клоун ты необразованный, жалко тебя, потерял работу из за закрытой границы и брызжешь слюной, ничтожество :)

ДР
до редакції

чому тут нема модерації? бо нема нич про балогу?))

В
вася

Назнимали вертушок на відео та радуються....

ІВ
Іван Васильович

О, мацкаль знову з хліву виповз )).. Иван, хади дамой твоя Маша пьяний савсем, армян с рынка скора трахат будит, а ты сматреть и водка пить...

ДР
До редакции

Почему удалили коммент где я предложил говновасильевичу сходит нахер вместе с его мамкой русской свиньей.

С
Славка

-5 голосів від нашої родини! Які ж ви брехливі слуги народа. За одного баригу чоколадного проголосувала, за другого клоуна з серіала. Коли вже нормальний президент буде?

ІВ
Іван Васильович

Русская свинья пришла похрюкать и пованговать)).. Что твой Путин на вертолете не летает))??

О
Озеров

Гол! Х..й, штанга! Зєля, зливай воду

A
AxelF

Вангую. Потом когда народ будет возмущаться и выйдет на улицы, потому что этот беспредел невозможно терпеть, скажут что Путин почти напал, но нападение отбили и он вывел людей.

ІП
Іван Пальо

Проjоб за проjобом. Сись корабль іде на дно. Не досидять хлопці до кінця.

К
Квартал

Я люблю свою страну, люблю свою жену, люблю свою собаку... Іди в сраку Вова

В
Вася

Ублюдки і брехачі

ІВ
Іван Васильович

Нижньому А ти і є пес))

К
Кловани

А нам лише 1000грн вер як собакам

Читайте також