Іван Балога: гральний бізнес на Закарпатті «кришують» перевертні в пагонах

11
15

Більше місяця пройшло, як в Україні змінено владу. Змінили й силовий блок в столиці. Втім, на місцях й досі на посадах залишаються правоохоронці, причетні до злочинних корупційних схем.

 Це стосується й Закарпаття, де правоохоронці й надалі «кришують» гральний бізнес. В кожному місті області й досі це зло не викорінено. Ситуацію прокоментував голова облради Іван Балога.

«На Закарпатті гральний бізнес «кришували» й досі «кришують» перевертні в пагонах. Один з них , а точніше головний «кришувальник» – обіймав посаду начальника УДСБЕЗ, а згодом начальника УБОЗу Микола Кулітка нині ховається за кордоном. Його ж люди й нині обіймають посади в правоохоронних структурах краю в УДСБЕЗ обласної міліції , в районних та міських відділках. Про кожен гральний автомат знають начальники в районах. Викорінити таке зло як гральний бізнес на Закарпатті можливо лише при умові звільнення всіх «кришувальників» в Ужгороді, і на місцях. Більше того, ці люди ще донедавна працювали на режим Януковича, блокували автобуси активістів, які їхали на Євромайдан, займалися «замінуванням» цих автобусів, погрожували бізнесменам, що підтримували Євромайдан, фальсифікували надумані кримінальні справи.

Незрозуміла і недержавницька позиція сьогодні, і в тому числі на Закарпатті, що таких негідників і далі тримають на посадах, а викриття одного або двох гральних закладів подається як геройський вчинок.

Шановна нинішня партійно-владна верхівка – негайно звільняйте старі «криші» і проблема буде вирішена сама собою», - вважає голова Закарпатської обласної ради Іван Балога.

Прес-служба облради

Коментарі

П
правда

а (колишньому прокурору) треба кіл в дупу запхати, шоб згадав шо сам виконував.

П
правда

сам балога і кришує всяке гімно, а обсирає нормальних людей.і ше всякі дауни підтакують в коментарях.Слава Україні а непотріб на гиляку!!!!!

КП
Колишній прокурор

Проблема Бакая в тому, що до нього ніяк не може дійти, що так як було уже в державі не буде - він відпрацьований матеріал і на його криші чи посади ніхто не претендує.

КП
Колишньому прокурору

Ти краще розкажи чого ти колишній. Сам кришував цей бізнес і був нечистий на руку, а коли викрили то і став колишній. А взагалі відчувається що хлопці самі хочуть кришувати цей бізнес, а щоб їм не заважали треба вилити бруд на людину. Панове старий і збитий трюк

І
іван

Чи не вперше на 100 відсотків згідний з Балогами, але то не значить, що вони сяті та в цьому випадку зказав ПРАВДУ, що буває рідко. Молодець, так тримати, Іваницька пішла, остались менти і інша сволота, яка не має совісті і підтримує це зло, хоч з наркотою і ментами ситуація ще по хлеще.

7
777

Хто знає,кому належать *заведенія*під назвою *миттєва державна лотерея*?Аж не хочу вірити,що це дійсно державна.

МХ
мені хреново

Чому немає ні однієі фамілії.Вони такі класні ,все знають,а ви люди нас не хвилюєте.Чому нема заяви в прокуратуру.На цьому сайті і я можу повиє......., а фактів в мене нема.А в нього є факти,а дій нема

Й
йончі

Ляшка на Закарпаття і він поборе апаратки що робив з апаратками при янику ламав трощив а менти прокуратура в темі получають свою зарплату від апараток і сопять в дві дирки вони їх не замічають

Х
ххххх

У династії Балог взагалі всіх потрібно ЛЮСТРУВАТИ і в першу чергу починати з них, Чому чесний Іван Іванович Балога не розповість закарпатському народові про свої склади з контрабандними сигаретами та горілкою в Дякові, Мукачеві, Ужгороді, про кришування "своїх" людей і спільного розкрадання коштів з ними???? мабуть дуже чесний.... Тому і мішає йому Кулітка, Шаранич, Бакай, бо ще не все вкрав....

1
111

Може, все-таки, "в погонах"?

/
///

Всіх злодіїв влада знає, але пост-фактум: коли вони щезають за межі країни.А очко-то жим-жим: якщо повернуться, то можуть зайвого слівця вякнути.Болото,однако

ДП
Дрібний прокурорчик

Не несіть дурниці, п. Балога! Кому як не вам знати, що міліція - це ніщо порівняно із обласною прокуратурою, яка і кришує гральні заклади. Якщо Вам особисто не подобається начальник Шаранич - це інша справа, а "дрібним міліцейським" виконавцям не пришивайте "кришування" мільйонного бізнесу по всій області. Бакай - та людина, яка має цікавити Вас!

2
253649

Підтримую п.Зорян Шкіряк - сім'я БАЛОГІВ взагалі напевно жодного разу на майдані не була за період простистоянь, лише Віктор Іван. можу був один-два риза. за три місяці. А тепер хочуть Закарпатським людям показати, які вони патріоти. Які вони європейці. Владу треба міняти і треба почати з себе. Якщо ми хочемо щоб прийшли нові люди тоді сім'ї БАЛОГІВ Треба першим піти, вони своє відпрацювали.

ЗШ
Зорян Шкіряк

Балого, тебе не було на майдані, і ти не маєш права виступати від імені майдану. Ригівського-медведчуківсько-балогівське свавілля має припинитися!

КП
Колишній прокурор

Від прокуратури, та і взагалом цей бізнес кришував і кришує прокурор Бакай, який став у пригоді нинішній владі, ніхто не хоче різати курку, яка несе золоті яйця

Читайте також