Іван Балога: Народною має зайнятися прокуратура

13
2

На запитання про облаштування фонтану на площі Народній, голова облради здивувався, чому взагалі підіймається це питання.

На його думку, справою повинна зайнятися прокуратура, адже зловживання у цій справі очевидні.

Пан Балога також додав, що нове керівництво прокуратури чомусь нічого не робить. "Призначення були, але нічого не змінилося", - сказав очільник облради.

Він також відкинув закиди преси про те, що з його ініціативи перевіряється власність Ледиди. Зазначив, що це логічно, оскільки прокуратура не бажає займатися навіть такими скандальними справами.

Прокоментував голова облради також останні кадрові призначення у прокуратурі та МВС. На його думку, це все велика помилка. Адже Василя Турдая призначили не порадившись з громадою. Так само зробили з прокурором, який навіть не є уродженцем Закарпаття. Все це, на думку, Івана Балоги може викликати негативну реакцію громадськості. Адже пан Турдай до останнього залишався керівником міськвідділу міліції при владі Януковича, а новий прокурор працював у Київській області на перших посадах при старій владі.

Мукачево.net

Коментарі

П
Павло

А сам Балога чому не йде він такий же злодій при всіх владах

О
орд

политрада - досье Бакай Андрей Васильевич Андрей Васильевич Бакай — Первый заместитель прокурора Закарпатской области с 10.12.12; Наиболее тесно связан с: Виктор Пшонка, Александр Бабанин

Читайте також