Іван Балога попросив не обливати брудом колишнє керівництво УжНУ

14
7

Щойно, на вченій раді в УжНУ виступив голова Закарпатської облради, який не захотів займати місце у президії та сидів в залі разом з колективом вишу.

Іван Балога звернувся до теперішнього керівництва вишу і попросив не обливати брудом колишню владу університету.

Зокрема, він зазначив, що 2 роки Миколу Вегеша хотіли зняти з посади, і добре, що він втримався на ній до кінця.

На думку пана Балоги призначення ректором Віталія Ніколайчука - є політичним.

"Міністерство освіти, призначенням в.о. ректора, не пішло на зустріч колективу і облраді, якщо ми, закарпатці, то ми не маємо говорити тільки про погане, а згадувати й хороше, наприклад, стоматологічний факультет, рівних якому немає в Україні" - сказав Іван Балога.

 

Коментарі

Y
yuka

стоматологичнский-ужас.многих преподавателей уже давно не знали как вытуреть з других университетов перехрестились. когда их пригласили в ужгу и те ушли .видно вы не знаете нормальных учебных заведений из солидной научной базой старой закалкой

М
Маруся

Дякую Вам, Іване Івановичу! Ви - єдина порядна людина в обласному болоті. Так тримати!

У
Українець

Щодо конфорту то на стоматологічному рівних нема, але де викладацький склад?! Ви смішні у нас нормальних викладачів стоматологів нема, тому пане Іване треба трохи розділяти речі відмивання грошей і рівень стоматологічного факультету - те, що ви там з паном перестою прокрутили фішку про те, що в Закарпатті проводиться розвиток стоматології і побудували цей факультет не маючи нормальної наукової бази то це факт, а ще велику суму поствили гаманець. Які у нас будуть стоматологи коли декан хто?! ХІРУГ! Вибачте вже просто дістало коли політики визначають рувень освіти і рівних комусь. Цікаво чому діти цих політиків не вчаться в УжНУ!!!???

А
аналітик

Цікаво спостерігати, коли освіта переходить у політику. Клан Балог так довго тримав УжНУ під своєю владою і що вийшло у результаті - його ставленика екс-ректора ніхто не поважає, ЄЦ - взагалі почав асоціюватись зі студентами та викладачами УжНУ, і це нормально? А тепер, коли Балоги втратили вплив на найбільший університет Закарпаття, починають програвати застарілі сценарії скандалів в надії, що вони ще повернуться до освітянського корита, однак всі вже розуміють, що їх часи минули.

9
999

Пані Кароліно, я теж закінчував наш університет. Але при чому тут Іван Балога? Він, що закінчував УжНУ чи УждУ? Хай свої проблеми університет вирішить сам. Там достатньо інтелектуального потенціалу.

К
Кароліна

До речі Іван Іванович Балога дуже толерантна та вихована людина, тому і правильно поступив , що залишився сидіти в залі поруч з колективом УжНУ, не важливо сидіти в президії.Головне, щоб підтримати увесь колектив УжНУ, розділяти думки більшості трудового колективу,почуття здорового глузду це перше, що має бути присутнє у викладачів та працівників цього вишу, а не політичні уподобання. І наостанок, так хочеться вірити щоб УжНУ зберіг свій бренд ВНЗ, щоб випускники гордилися своїми дипломами, а науковці своїми досягненнями і щоб громада Закарпаття не загубила свою альма матер. Особисто я горда з того, що колись закінчила УжНУ!

9
999

Цікавий заголовок замітки "...колишню владу УжНУ". Думаю, що автори не обмовились. Балоги дійсно прагнули необмеженої влади в університеті, який, як навчальний заклад має бути поза політикою. Чому цього не хоче розуміти Іван Балога? Невже лідер обласної організації ЄЦ пішов в опозицію до ПР. А як же брат Віктор, який працює в Уряді почесного голови ПР Віктора Януковича?

Читайте також