Іван Балога просить забезпечити фаховий розгляд концепцій МДУ

8
5

24 січня відбулося засідання експертної комісії з питань ліцензування вищих навчальних закладів при голові облдержадміністрації.

На її розгляд Мукачівським державним університетом було подано концепції щодо ліцензування діяльності з надання освітніх послуг за двома напрямами підготовки: «Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури» (освітньо-кваліфікаційний рівень – «бакалавр», ліцензований обсяг прийому на навчання – 30 осіб) та «Професійна освіта. Дизайн (моделювання, конструювання та дизайн одягу)» (освітньо-кваліфікаційний рівень – «бакалавр», ліцензований обсяг прийому на навчання – 30 осіб).

Однак МДУ було відмовлено у затвердженні концепцій. У зв’язку з таким рішенням експертної комісії Мукачівський державний університет не має змоги подати в Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України необхідний пакет документів для відкриття таких необхідних краю спеціальностей.

Голова обласної ради Іван Балога з цього приводу звернувся до голови ОДА Олександра Ледиди з клопотанням втрутитись і забезпечити фаховий розгляд концепцій Мукачівського державного університету щодо ліцензування напрямів підготовки: «Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури» і «Професійна освіта. Дизайн (моделювання, конструювання та дизайн одягу)» .

 

Коментарі

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

2004 рік - довірена особа януковича, до того депутат обласної ради, мало? працівники мду активно висуваються на виборах у різні рівні ради від різних політ сил... не забуваємо виключення петьовки з мті, якось помилували помаранчеві після приходу їх до влади ітд...

НІ
Невідомій істоті QQ.....

Мигалина ніколи не був у політиці і не затягував туди вуз. Запитай у працівників МДУ. А те, що ректор співпрацює з місцево владою в інтеречах вузу - це нормальне явище

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

екс мті теппер мду мав дуже хороший старт 15 років тому, і ще років вісім тому важався престижним, поки не почав ректор гратися в політику та обслуговувати різні політичні сили для захисту своєї шкури. слідуюча проблема це викладачі, які з числа студентів отримали робочі міста та нахабно брали взятки... мду дуж заполітизований виш... тому і після змін влади в україні постійно мають чергу інтриг.

Б
Боб

яка ти студентко смішна, чи потрібні ці спеціальності чи ні вирішувати не тобі і не нам але вже і не Балогам. Тепер вирішує все в нашій області( Санич )ось в такий спосіб він хоче вказати хто в домі господар.І буде це тривати до тих пір поки будуть керувати регіонали.

С
Студентка

Навіщо нам нові спеціальності? З цими що є порядку не можете навести! А Іван Балога, якщо такий розумний, то хай нашого ректора запитає, чому наш вуз займає останнє місце в рейтингу університетів? Ректор нічим не займається. І чомусь Івана Івановича це зовсім не турбує і його брата старшого також!

Читайте також