Іван Балога провів виїзний прийом громадян

4
0

у Мукачівському районі

Вчора перший заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Іван Балога провів виїзний прийом громадян у Мукачівському районі. На прийом записалося 20 осіб і всі вони були прийняті.

Жителів Мукачівщини цікавили різні питання – від покращення соціального стану громадян до ремонту доріг та працевлаштування.

До прикладу представники православної релігійної громади села Березинка звернулися по надання допомоги будівельними матеріалами для будівництва церкви у населеному пункті. Завідувачка дошкільного закладу села Лалово попросила пана Балогу допомогти з ремонтом огорожі навколо дитсадка. Депутат сільської ради від Дубинського округу прийшла до першого заступника голови Закарпатської облдержадміністрації за дорученням односельчан. Вони звернулися посприяти у ремонті дороги між селами Обава та Дубино.

Переважна більшість питань, з якими зверталися жителі району до першого заступника голови Закарпатської обласної державної адміністрації Івана Балоги були вирішені позитивно вже у ході прийому, інші - узяті на контроль, повідомили з сектору зв’язків з ЗМІ, громадськістю та з питань внутрішньої політики апарату Мукачівської РДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також