Іван Бережнюк очолив Закарпатську митницю

22
10

Про це Mukachevo.net підтвердили у прес-службі Закарпатської митниці Держмитслужби.

Так, згідно наказу, Іван Бережнюк приступає до обов'язків з 25 серпня. Цим же наказом йому було присвоєно звання радник митної служби І рангу.

Нагадаємо, у травні виконувати обов'язки головного митника Закарпаття прийшов Олександр Богаш.

Коментарі

Я
я

Які ви злі і недобрі.....! Людина ще не приступила до своіх обовязків, а ви вже травите, Таке враження, що у нас живе одне неграмотне БИДЛО, Розважаетеся своіми дебільними коментарями, тим компроментуючи всіх Закарпатців!!!.Зробіть щось лобре і побачите, що це принесе вам набагато більше задоволення, ніж злорадство!

І
Іван

Доктор, проффесор , науковець і просто хороший чоловік, чого пристали. Сись наурядує

6
666

Дай ему Бог здоровья

ГН
Границя наша

Товариші, прошу розуміння. Наші у свій час вклалися у революцію гідності, незалежність і тп. Поклалося бабла, і душ. За це має бути подяка, нагорода. Дякується за розуміння.

С
Справедливий

Хай будують , крадуть , дерибанять .... Все рівно все конфіскують , відіжмуть , спалять ... Або на дітях і родичах відіб'ється по повній. Історію не обманеш, карму не зміниш . Все повернеться ....

А
Алекс

Проводил закрытое мероприятие для инвесторов, посвященное методам обработки информации. Место проведения в самом центре столицы, но крайне неудобное с точки зрения парковки, о чем было оповещено заранее.

Ю
Ю

В головного митника очинята поросячi !!!

М
М1стный

Видно і сись захоче "будиночок" в Ужгороді будувати. Пак на Червениці уже вільної ділянки не має, навколо Ужгорода також. Що із тима заїзжима варягами робити, біда го знає, Галечане назад вертатисі не хочуть.

Ч
Чікі

Тут уже половина гуканів заперевальних

В
Валера

Сломає мозги об гуканiв

Читайте також