Із боєм курантів у новорічну ніч прикордонники затримали контрабанду і нелегальних мігрантів

6
0

Одразу два автомобіля із контрабандними цигарками виявили прикордонники Мостиського прикордонного загону в міжнародному пункті пропуску «Краковець». Про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Близько п’яти хвилин на першу, а також  о 05 годині ранку  в напрямку „ вибуття ” з України  до Польщі  на вантажних автомобілях «Вольво» та «Ман» прибули двоє громадян України. Вони перевозили вантаж – швейні вироби іноземним замовникам.

Мабуть, сподіваючись на новорічну казку чоловіки спробували додатково підзаробити, адже під час усного декларування вони заперечували про перевезення будь-яких товарів та предметів прихованих від контролю. Проте прикордонники володіли випереджувальною інформацією про можливе контрабандне переміщення товарів прихованих від контролюючих органів.

Враховуючи дані обставини прикордонниками було подано заяву на проведення спільного поглибленого огляду даних транспортних засобів та вантажу. Як наслідок, у вантажних відсіках, серед вантажу в картонних коробах було виявлено: 20 500 пачок цигарок „LM” та „Bond” , а також  7 500 пачок цигарок «Bond». Загальна сума оцінки конфіскованих цигарок і автомобілів сягнула понад одного мільйона двісті тисяч гривень.  

Вчора ввечері, прикордонники Чопського прикордонного загону на автобусному вокзалі міста Ужгород затримали трьох громадян Грузії. Прикордонний наряд, не отримав чіткої відповіді про мету візиту в Україні двох чоловіків кавказької зовнішності. Також підставою для затримання була й відсутність будь яких документів, що посвідчували б особу. Зі слів «горе» мандрівників обоє є громадянами Грузії, деякий час проживали в Україні, однак, вирішили шукати кращої долі в країнах західної Європи і зізналися в намірі порушити державний кордон незаконним шляхом.

Третього чоловіка, але вже рано вранці також було затримано при схожих обставинах. Усі троє перебувають у пункті тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Проводяться фільтраційно-перевірочні заходи.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також