Із прикрашанням ужгородської ялинки виникли тимчасові труднощі (ФОТО)

12
2

Сьогодні ми проінспектували як триває прикрашання головної ялинки міста в Ужгороді. І виявилося, що воно, поки що, не йде ніяк.

Як пояснили Мукачево.нет спеціалісти-висотники, які прикрасять ялинку за допомогою пересувної вежі, поки що до ялинки доставили гірлянди. Вони виявилися не у надто хорошому стані – щонайменше потребують ремонту. У цьому ми переконалися, дослідивши перший-ліпший моток гірлянд.

На ньому виявилося багато порожніх патронів і навіть кілька розбитих ламп. Їх потрібно замінити до того, як гірлянду буде повішено. Також виникли труднощі з бензином – вежа, яка базується на шасі вантажівки має палива по-мінімуму, а його потрібно добряче, адже під час роботи вежа використовує бензин.

Також є проблеми із підведенням електрики до ялинки. Словом, поки ці труднощі долають відповідальні особи, робітники гріються поруч у кафешках, виставляючи для охорони гірлянд та реманенту кого-небудь зі своїх по черзі.

Однак, прогнози у них оптимістичні. На запитання школярів, які регулярно цікавляться коли «запрацює» ялинка, робітники запевняють, що «до Миколая – точно».

Коментарі

1
111

На запитання школярів, які регулярно цікавляться коли «запрацює» ялинка, робітники запевняють, що «до Миколая Азарова – точно».

X
XXX

инвалиды !

Читайте також