Із заявою про вандалізм на Театральній до міліції ніхто не звертався (ОФІЦІЙНО)

11
1

Про це Мукачево.net повідомила помічник начальника Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області по зв’язках із громадськістю та ЗМІ Людмила Феєр.

Зокрема вона зазначила, що жодних звернень стосовно сьогоднішнього інциденту поки не надходило, а якщо нема офіційних звернень, то і реакції не може бути.

Керуюча рестораном , що знаходиться у будівлі на Театральні Тамара Готра зазначила Мукачево.net, що дійсно до правоохоронців не зверталася, а стіну приводять до належного вигляду працівники цього закладу.

  Зокрема, вона прокоментувала: «Щоразу, з кожною зламаною лавицею, відірваним Миколайчиком, понищеним Лістом, помальованою мармуровою стіною - залишається все менше надії на те, що Україна колись таки стане цивілізованою державою. Такий примітивний вандалізм - обурює, дратує, розчаровує, проте вже не дивує. Можна нескінченно довго говорити про те, як таке можливо, як з цим боротись, обурюватись, сваритись... А можна просто мовчки, на власному прикладі, показувати, що красиво може бути не лише у Відні та Будапешті, а й у рідному місті. Тож ми знову відмиємо, а якщо треба і пофарбуємо стіну і будемо дуже сподіватись - що це в останнє. Розруха не в клозетах, розруха - в головах».

Коментарі

=
=)

ШАКАЛИ

Читайте також